Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy lány nem akar tartós kapcsolatot hanem inkább megmarad egy valaki ürítőjének?

Figyelt kérdés
Adott egy 22 éves lány, akinek szimpatikus vagyok, de nem akar kapcsolatot, mert inkább kefélget egy 38 éves pasassal. Miért jó ez? Én is megadnék neki mindent, mégsem hagyja...
2019. okt. 27. 17:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Lehet azért, mert az a típus vagy, aki a mással való szex miatt űrítőcsészének nevezed őt. Valószínűleg nem azért jár össze vele, mert neki annyira rossz a másikkal.
2019. okt. 27. 18:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy lány, még nem kell románcról álmodoznia. Ezek szerint most nem akar többet.
2019. okt. 27. 18:01
 13/22 Savlekotő ***** válasza:
86%
Had döntse már el egy felnőtt nő kivel akar lenni akár szexre az h van aki szexre se kell és korabeli annak ok van..
2019. okt. 27. 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy érzelmileg kötődik ahhoz a pasihoz,te meg csak szimpatikus vagy.
2019. okt. 27. 18:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy már írták. nekem sem kéne olyan, aki ürítőnek nevez valakit, csak mert kölcsönös megelégedéssel szexkapcsolatot tart fent valakivel.
2019. okt. 27. 18:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj el, hogy milyen is lehetsz a szemében, ha inkább egy másik "üritöje", mint veled egy tartos kapcsolat?
2019. okt. 27. 18:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
mi van ha abban a kapcsolatban szenvedély van és talán némi érzelem is fűzi hozzá? most kortól függetlenül..
2019. okt. 27. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én is megadnék neki mindent, mégsem hagyja"

A tény, hogy így néz ki a férfiaknál a szerelem, elég gusztustalan, kiabrandito, kritikán aluli, stb..

Aki így beszél arról a nőről akit elméletben kedvel, az mégis hogy gondolkodhat a többi nőről?

Amíg a kölcsönösen élvezetes szexet úgy jellemzed hogy a férfi ürítőnek használja a nőt, addig maradj a zsebhokinal. Okádek...

2019. okt. 27. 19:13
 19/22 anonim ***** válasza:
10%
Mert ő fogta meg az ösztöneit és a legtöbb nő ösztönlény. Ha valaki beindítja az ösztöneiket, akkor szeretik, ha használják őket.
2019. okt. 27. 19:42
 20/22 anonim ***** válasza:
74%

"Ha valaki beindítja az ösztöneiket, akkor szeretik, ha használják őket."

Tehát ha olyan pasival szexelek, aki beindít, akkor ő használ engem? Szerinted a nők nem élvezik a szexet? Hát lehet, hogy veled nem.

2019. okt. 27. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!