Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Abban mi a k. rvaság, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban mi a k. rvaság, hogy elküldtem egy srácot, de előtte még nem tudtam milyen, azt mondtam, találkozok vele?

Figyelt kérdés

Elmebeteg, ez megmutatkozott azzalnis, hogy után félévig intenzíven napi szinten többször zaklatott, követett, figyelgetett.. Most is csak azért nem tudja, olyan szinten csinálni, mert elköltözött...

Pluszban ment hogy lejáratott, meg kitalált rólam mindent. K...rvának hív, meg főleg a haverja, aki ilyet kiabál be az ablakomon, hogy "az NEVEM egy k...rva,egy k....rva".. Mert a szomszédom és ő vele figyeltetett...

Már először is kamuzott, meg barátnője is volt vagy nem tudom pontosan, mert hetente váltotta őket, meg egy kétszínű szemét, úgyhogyegmondtam neki, nem találkozunk soha, meg le isntiltottam, miután a szomszédom 2 házzal arrébb a beszélgetésünkön röhögött. Meg az illető egyszer be is mászkált a szobámba, mikor anyámék beengedték és azt hitte, nincs otthon senki...

Ja meg azt hinnéd róla, hogy normális l, aztán több lánnyal is csinálta ugyanezt... Annyi, hogy őket meztelen képekkel, meg mert lefeküdtek v el, zsarolni tudta, és nem szóltak senkinek. Én is hiába tettem volna, mert kitalálta, hogy én találom ki, meg nem csinált semmit, aha...

De akárhogy is vesszük, nincs ebben semmi k...rvaság.

2019. okt. 25. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Igaza van, az vagy. Mát bocs, de te provokáltad ki, nem veszed észre?
2019. okt. 25. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ez konkrétan büntetőjogi kategória, ha bizonyíthatóan így van.
2019. okt. 25. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Viszont látszik az írásodból, hogy nagyon feldúlt vagy. Én a helyedben picit megpróbálnék leghiggadni, aztán irány a rendőrség.

Senkinek nincs joga zaklatni.

2019. okt. 25. 09:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Mit provokáltam ki? Nem, nem veszem észre...

Azt provokáltam ki, hogy megtetszettem neki.... Ő írogatott nekem, először azt hittem normális, de másbap megláttam, hogy bent ült mellette a kocsiban a barátnője...

Meg nem csináltam semmit, futni azóta sem merek elmenni mióta követett egy furgonnal....

2019. okt. 25. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező:

Igazad van, félreolvastam. Bocsanatot kérek.

Megérdemelné, hogy behúzzanak egyet annak a patkánynak.

2019. okt. 25. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Jelentsd fel a rendorsegen. Budapesten kapna ezekert!!
2019. okt. 25. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne hergeld magad, próbálj picit megnyugodni a saját érdekedben. Aztán irány a rendőrség, komolyan beszélek.

Senkinek nincs joga ilyet művelni, amit veled tesznek.

2019. okt. 25. 10:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Falun talán mégis, itt a rendőr is haver.
2019. okt. 25. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek az elottem szoloval: irany a rendorseg. Ne hagyd magad, nagyon pofatlanna tudnak valni az ilyen zaklatok es ezt tapasztalatbol mondom. Vedd komolyan.
2019. nov. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!