Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Háromból három lány offolt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háromból három lány offolt ki első randi után egy hónapon belül. Van valami ismert rekord?

Figyelt kérdés
Mert ha közel járok hozzá megcélzom.
2019. okt. 22. 01:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha negatív rekordnak számít, akkor nekem el sem olvassák az üzeneteim a nők, pedig normálisan írom meg őket. Szóval annyit sem tudok lefixálni velük, hogy kell-e hagyma a pálinkafőzéshez :)

3 hónapja használok társkeris appot, de őrület az a közöny ami ott van.

2019. okt. 22. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:

De felmerült. Csak a legyek mennek neki mindig az ablaküvegnek ugyanúgy, ahelyett hogy máshogy próbálkoznának, ezért én is igyekeztem változtatni és másként próbálkozni. De mind hiába. Ez eredmény mindig ugyanaz lett. Teljes kudarc. Tízből kilenc vissza sem írt semmit, a többiek pedig elutasítottak és mégcsak találkozni sem akartak velem, holott nyilvános helyre én hívtam volna meg őket és pénz nem számított volna, kifizettem volna mindent, hogy ne ezen múljon.

Nem spammaltem. Mindig elolvastam alaposan a profiljuk leírásait és ahhoz mértem írtam udvarias és kulturált, épkézláb mondatokat tartalmazó üzeneteket. Pl a farkamról soha egyetlenegyszer sem küldtem képet senkinek sem (és nem is fogok). De hidd el nem ezen múlik, mert ettől függetlenül az eredmény az, hogy tízből kilenc nem ír vissza semmit.

A nők szemében én egyszerűen nem is létezem. Akármennyire is kiteszem a szívem-lelkem, mégcsak a létezésemről sem vesznek tudomást. Sokkal jobb azoknak akiket legalább visszautasítanak, mert nekik legalább tudomást vesznek a létezésükről...

2019. okt. 23. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!