Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már aki magára ismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már aki magára ismert itt egy kérdésnél és pont a párja rakta fel?

Figyelt kérdés
2019. aug. 24. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az exem ismert magára. :D Nem volt nehéz dolga összerakni a mozaikot a felhasználónevem és a történetek alapján.

Épp az anyját szidtam amiért mindenbe beleszólt. Kínos volt, de nem csinált belőle problémát csak megjegyezte, hogy olvasta a kérdésemet és visszakereste a korábbi kiírásaimat is.

Azóta nincs megjelenítve a felhasználónevem. :)

2019. aug. 24. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Az szép. :D Nekem is az exem "ismert magára" (nem tudta, hogy én írtam ki a kérdést, csak hasonló szitunak érezte) és válaszolt elég kimerítően és őszintén. Éppen külön voltunk, ráírtam enyhén lecseszve, hogy én voltam, totál nem így adta elő a dolgokat legutóbb, beszéljük csak meg. Aztán pár hónap még lett belőle, de indult megint az egymás mellett elbeszélés.

33/f

2019. aug. 24. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is magamra ismertem, de nem a párom volt, csak neten beszéltünk.
2019. aug. 24. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Na vigyazzatok most generaljatok a következő veszekedest 😂
2019. aug. 25. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!