Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten ismerkedtem nem akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten ismerkedtem nem akart talàlkozni csak amikor màr azt mondtam van baratom. Miert akkor?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sraccal.

Mindig huzta a talàlkozot, lemondta meg nem ér rà, stb igy egy idö mulva azt kamuztam van baràtom(sugallva mintha lekésett volna rolam).

Erre meg nem gyözi kérni az isöpontokat, folyamat mondja mikor hol èr rà kerdezi tudnèk e menni.

Olyan érzésem van mintha csak megakarna bàmulni élöben, mint valami vàsàron hogy eldönthessr bànja e hogy nem jött velem össze, vagy ne bànja ugy sem tetszenék.

A büszkeségem miatt valahol hezitàlok. Mert amig nyitott voltam lesz.rt, szorakozott velem, mikor megmondom hogy màr nincs esèlye akkor kezd kapàlozni? Szoval amikor szüksegem van a masikra hàtat fordit tipusu srac lehet.

Amugy külsöre kicsit ronda sràc, olyannak tünik aki örülhetne hogy szoba àllnak vele egyàltalàn.

Pont ezert is hittem azt hogy ö nem olyan mint a helyes sràcok hogy kihasznàlna àtverne, de màr meg ö sem tünik egy gerinces egyenes embernek ez miatt a szememben

Màs talàlkozna vele?

2019. okt. 19. 07:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak ott a gond hogy te is felszínes vagy! Azt gondolod a csúnyább srác rendesebb. Meg hogy te leadnád vele az igényeidet.. 🤔😀
2019. okt. 19. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Inkább egy "csúnya" sráccal tapasztaltakbol következtetni az összes csúnya srác viselkedésére, az nem vall sok értelemre!

Meg ez a szintezés meg szinten alulizás.. Férfi és nő szájából is gyerekes.

Meg azt mondod, ki csúnya az biztos kedves és jó ember...

Kérdező, te még addig sem jutottál el, hogy minden ember más, mindenkinek mások az igényei, mindenkinek mást jelent a csunya. Addig sem jutottál el, hogy a belső értékek nem a külső függvénye. De még csak odáig sem, hogy egyetlen szubjektív tulajdonság alapján (pl csúnya) vett csoport összes tagját nem lehet egyetlen véletlenszerű tagjával pontosan jellemezni..

Akkor miről beszélünk?

Előbb tegyél rendet a kis buksidban. Nem is értem minek akarsz normálisan gondolkodó férfit, ha te magad is gyerekes és felszínes vagy?

2019. okt. 19. 11:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Nagyon sokan nagyon sokmindennel nincsenek tisztaban.

Ez tény es valo. Te is csak alàirod.

2019. okt. 19. 12:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Taníts mester :)

Kérlek fejtsd ki, mi a gond a 12-es válaszommal, hátha én is tanulhatok tőled egy picit :)

2019. okt. 19. 12:10
 15/16 A kérdező kommentje:

Ha eddig keptelen voltàl az asszertiv kommunikaciora es nem jöttél rà arra, hogy provokàcioval semmire nem mész, csak az alja rétegnél max, akkor menthetetlen vagy.

Lehet olyan közegben élsz ahol ez a menö, vagy csak ezzel vagy képes önérvényesitésre, hàt màsok vagyunk szerencsère.

Màs èrtelmesen képes érvelni még akkor is ha a màsik gondolatmenetével nem ért egyet.

Téged intelligens csak ignoràlni tud.

Nem vagyok épitö vitàk ellen, de azért megvàlogatom kinek a vàlaszàra adok kinek nem.

Komolyan nehezemre esik ezt egyaltalan elküldeni, annyit sem érdemelsz hogy reagàljak.

2019. okt. 19. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:
#12 re válaszolj, ne félrebeszélj.
2019. okt. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!