Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten ismerkedtem nem akart talàlkozni csak amikor màr azt mondtam van baratom. Miert akkor?
Ismerkedtem egy sraccal.
Mindig huzta a talàlkozot, lemondta meg nem ér rà, stb igy egy idö mulva azt kamuztam van baràtom(sugallva mintha lekésett volna rolam).
Erre meg nem gyözi kérni az isöpontokat, folyamat mondja mikor hol èr rà kerdezi tudnèk e menni.
Olyan érzésem van mintha csak megakarna bàmulni élöben, mint valami vàsàron hogy eldönthessr bànja e hogy nem jött velem össze, vagy ne bànja ugy sem tetszenék.
A büszkeségem miatt valahol hezitàlok. Mert amig nyitott voltam lesz.rt, szorakozott velem, mikor megmondom hogy màr nincs esèlye akkor kezd kapàlozni? Szoval amikor szüksegem van a masikra hàtat fordit tipusu srac lehet.
Amugy külsöre kicsit ronda sràc, olyannak tünik aki örülhetne hogy szoba àllnak vele egyàltalàn.
Pont ezert is hittem azt hogy ö nem olyan mint a helyes sràcok hogy kihasznàlna àtverne, de màr meg ö sem tünik egy gerinces egyenes embernek ez miatt a szememben
Màs talàlkozna vele?
Ha egyértelműen biztos lennék abban, amit leírtál, akkor nem.
De egyébként sem kamu nélkül sem, nekem az nem sexi hogy ha talizni akarok valakivel, az KÉRLELI magát. Tudtommal a nő én vagyok. :D
Kérdező, te tényleg hezitálsz?
Nem sok önbecsülésed lehet :(
3. Csak azt az illuziot esik nehezemre elhessegetni amit eleinte hittem
Hogy kicsit csunya biztos jo ember lehet parkapcsolatban
De ugy nez ki ök sem különbek akkor
Csak dugni akár, kapcsolatot nem.
Most, hogy barátot kamuztál, nem fél, hogy ráakaszkodsz. Ennyi.
"Hogy kicsit csunya biztos jo ember lehet parkapcsolatban
De ugy nez ki ök sem különbek akkor"
Tehát aki szép az rossz, aki csunya, az jó?
És ha egy csúnya fiú hülye, akkor a többi is az.
Így kijelenthetjük, hogy nincs is normális férfi?
Hány éves vagy? 16?
Itt irogatjàk folyton hogy nem a mucho alfahimeket kell "kergetni",a rendes atlagos meg atlag alattiakat eszre sem veszik.
Hàt en adtam eselyt neki. Letesztelve a nagy tanàcs. Hogy baromsàg.
Hogy is hivjàk azt a kört incel? akiknek nincs nöjük?
Nos. Semmivel nem különbek a sikeres tàrsaiktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!