Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak addig barátkozik velem mindenki, amíg nem lesz párja/meg nem javul a kapcsolata?
Ezek szerint én semmilyen szinten nem vagyok társas lény, de számomra nem egy kapcsolat jelenti az életet.
Azt igénylem, hogy minden nap beszéljünk a másikkal, de azt nem, hogy folyton együtt legyünk. Én szeretek egyedül is lenni, vagy barátokkal találkozni.
De mindig azt tapasztalom, hogy amikor valakivel tök jóban leszünk, találkozgatunk, az mindig csak addig tart, amíg szingli az illető, vagy éppen rossz a kapcsolata, és amint ez az állapot megszűnik, kb. teljesen leszarnak...
Pedig úgy veszem észre, hogy jól érzik magukat velem, sosem érzem azt rajtuk, hogy unnak magukat, vagy már nagyon mennének.
Tényleg nem értem, mert én mindig kedves vagyok velük, érdeklődő, stb.
Vajon ez miért lehet?
Már elnézést, de az teljesen természetes hogy ha valakinek lesz párja azzal “hirtelen” (mily meglepő) vele tölti a legtöbb szabadidejét.
Egyik legjobb barátnőm is, folyton igényelte volna hogy többet foglalkozzak vele amikor új szerelem lett az életemben. Megsértődött rám. Már-már arra gondoltam, hogy azt hiszi eddig vele voltam párkapcsolatban? De aztán eltelt egy kis idő (évek) és lett egy új szerelem neki is. Mit ad Isten? Azóta kvázi elérhetetlen. Nem direkt. Nem bosszúból, hanem mert folyton együtt van a pasival. Nyílván nem dörgölöm az orra alá, de szerintem már ő is tudja. És ez jelenség. Tehát ennek oka van. Mindenki akinek lesz kapcsolata az új kapcsolata lesz (jó esetben) a legjobb barátja.
Mert sokak talán nem tudják de egy jó szerelem s pár kapcsolatot nem a szex hanem a kialakuló mély baráti viszony táplálja. A közös hullámhossz, hogy mindent ami történik veled, azt egyből Vele osztod meg.
Kívánom mindenkinek hogy ezt megismerje ha még nem volt rá lehetősége. Nincs jobb a világon ennél.. :))
Nagyon sok esetben megfigyelhető: mikor valakinek párja lesz, csak vele szeretne lenni éjjel-nappal, mindig és másokat, baráti kapcsolatokat elfelejti.
Azt nem tudom miért nem teszik, hogy kettesben találkoznak barátokkal, a rózsaszín köd lehet az oka valószínűleg.
Másik lehetőség, hogy olyat keresnek, aki lelküket ápolgatja, elmondják bánatukat, majd a pártalálás pillanatától "minden jó lesz" mert jön a rózsaszín köd és arra nem lesz szükség, akinek csak bánataikat mondták el, tehát lelki szemetesnek használták. Nem tudom - nem tudhatom így volt -e.
Nekem egy olyan baratnom van aki akkor is eljart kulon amikor osszejottek. Vagy ketten jottek a parjaval.
A tobbi ugyanezt csinalta, az egyiknel nagyon fajt, mert elotte naponta beszeltunk, ott voltam neki tamaszkent amikor az exe szemetkedett vele, ott voltam neki, amikor megtetszett neki egy pasi, gyakorlatilag nekem koszonhetik, hogy osszejottek, mert mindketten iszonyatosan felenkek voltak.
Aztan bumm, el lettem felejtve, de olyan szinten, hogy hetekig nem beszeltunk.
Nekem az a baratsag, ami kolcsonos. Neki sose esett le, hogy talan nekem is szuksegem lenne valakire akinek elmondhatnam a banatomat.
Szerintem az van, hogy az emberek nagy resz onzo es csak elvenni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!