Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejlesszem a nonverbális kommunikációs készségeimet, hogy a nők ne ilyennek lássanak ismerkedéskor? F31
Valami gyerekkorom óta nem stimmel velem, nagyon nehezen mutatom ki az érzéseimet. De szinte mindenen meglátszik, a beszédemen, a járásomon stb. Gyerekkoromban volt, hogy kigúnyoltak miatta.
Többször előfordult, hogy észrevettem, hogy tetszek egy nőnek utcán, buszmegállóban vagy valahol. Odamegyek olyankor de érzem, hogy nem jó velem beszélgetni.
A probléma nem a beszédtéma hiánya, vagy ilyesmi, hanem ahogy "előadom". Nem jutok el odáig, hogy egy nő tényleg meg akarjon ismerni, pedig akik tényleg ismernek, nem tartanak rossz embernek.
Ne értsetek félre, ez nem panaszkodás, tanácsokat kérnék.
Pontosan tisztában vagyok azzal, milyen pozitív és negatív tulajdonságaim vannak. Intelligencia, érzelmi intelligencia, kinézet, személyiségtípus stb tekintetében is tisztában vagyok magammal, úgy gondolom az előbb említett problémám a legnagyobb gyengeségem.
Mert nem beszéltem egyáltalán az érzelmeimről? Lehet ez az oka.
Nem lelki tanács kell, hanem azt nem tudom hogyan fejezzem ki őket erőlködés nélkül, ha nem megy.
Ha beszélek róla a nőknek, az nem ugyan az.
Teljesen irreleváns, hogy mit akarok kifejezni.
"hanem azt nem tudom hogyan fejezzem ki őket erőlködés nélkül, ha nem megy."
Mert üres érzelmileg a lelked.
Hogy akarod, hogy boldogság sugározzon belőled kívülről, ha boldogtalan vagy?
Hogy akarod erőltetés nélkül véghez vinni a mosolyt, ha belül rettentően depresszív a hangulatod?
Az érzések belülről jönnek, azt nem lehet, csak úgy ráerőltetni a külsőnkre. Amit belül érzel, az mutatkozik meg kívülről is.
Ergó, tehát, egy nagy érzelmi üresség van belül neked. Ezért nem tudod őszintén és egyszerűen kifejezni azt, hogy pl. boldog vagy. MERT NEM VAGY BOLDOG! Pont.
Boldog vagyok :D
Jó én itt feladtam.
Köszi a válaszokat, sziasztok
Egyszerűen h..lye vagy. Ez már látszik.
Ha tényleg boldog lennél, ha akkor nem lenne megerőltető számodra az, hogy önfeledten tudj mosolyogni és ezt kifejezésre juttatni a másiknak.
Akkor egy másik kérdés: miért nyomod el az érzéseidet? Miért szabsz neki gátat? Mitől félsz? Hogy rájönnek, hogy esetleg sebezhető vagy, vagy hogy neked is vannak érzéseid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!