Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság minden férfi vékony vagy edzeni jár? A ducibb alkat eltűnt teljesen?
Rengetegen vannak elhizva. 😀
Az olyan nőből meg kevés van akinek ilyen férfi az ideálja.
On: Miért igényesség,férfiasít,tudunk válogatni,jól esik,hogy nem egy dagadék vagyok hanem kigyúrt.
Amúgy találhatsz az országunk 4.legdagadtabb nemzet a világon tele van dagadt tohonya emberrel.
Tuti találsz.
Off: Jól van 5-öske ülj le egyes.
Akkor én is gyerek vagyok 32 évesen igaz senior mérnök vagyok csak úgy halkan mellékesen,a vezetőm akkor ő is gyerek 36 évesen eléggé izmos ő is, de várjál a volt C++ programozó kollégam is pulya akkor aki amikor tömegelt volt 125kg akkora mint egy hegy.
Ennek fussal neki újra kicsit.
Ne irigykedj,ja amúgy mellékesen model alkatú a párom akiért lehet irt megölnének olyan szép meg nőies,akiért itt max fizetni tudnának.
Tehát igen nekem bejött meg sokaknak is.
Láttál kisportolt embert akinek nem csinos,szexi párja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!