Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság minden férfi vékony vagy edzeni jár? A ducibb alkat eltűnt teljesen?

Figyelt kérdés
Nekem az a zsánerem,És nőként elég rosszul érint,hogy alig van ducibb férfi.
2019. okt. 17. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen vannak elhizva. 😀

Az olyan nőből meg kevés van akinek ilyen férfi az ideálja.

2019. okt. 17. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:
46%

On: Miért igényesség,férfiasít,tudunk válogatni,jól esik,hogy nem egy dagadék vagyok hanem kigyúrt.

Amúgy találhatsz az országunk 4.legdagadtabb nemzet a világon tele van dagadt tohonya emberrel.

Tuti találsz.

Off: Jól van 5-öske ülj le egyes.

Akkor én is gyerek vagyok 32 évesen igaz senior mérnök vagyok csak úgy halkan mellékesen,a vezetőm akkor ő is gyerek 36 évesen eléggé izmos ő is, de várjál a volt C++ programozó kollégam is pulya akkor aki amikor tömegelt volt 125kg akkora mint egy hegy.

Ennek fussal neki újra kicsit.

Ne irigykedj,ja amúgy mellékesen model alkatú a párom akiért lehet irt megölnének olyan szép meg nőies,akiért itt max fizetni tudnának.

Tehát igen nekem bejött meg sokaknak is.

Láttál kisportolt embert akinek nem csinos,szexi párja volt.

2019. okt. 18. 06:46
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
irt helyett itt.
2019. okt. 18. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!