Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság minden férfi vékony vagy edzeni jár? A ducibb alkat eltűnt teljesen?
A fiataloknál a konditerem az elvárás, azt hiszik attól igényesek és akkor lesz majd modell csajuk. Gyerekek még.
30 felett már árnyaltabba a helyzet, mert ott már el kell járni dolgozni, de még ott is szép számmal vannak gyúrósok, mert kellene a modell csaj még mindig. Akik meg megházasodnak, felszednek 25-30 kg-ot, férfi nő egyaránt. Ott már nem lényeg semmi.
Ajánlom az USA-t meg UK-t meg a Meki-k környékét a túlsúlyosok aránya kiemelkedően magas.
Egyébként ez kb olyan "probléma" mint a minek fürdesz úgy is koszos leszel.
Én elég nagy darab vagyok, de kifejezetten ez még senkinek se tetszett, max elfogadta akivel összejöttem.
28/F
Hazánk az egyik legelhízottabb ország a világon.
Mondd csak, te szemellenzővel jársz?
Nekem is le kellett fogynom 115-ről 88 kilóra mert egyszerűen úgy éreztem, hogy átlag nőknél esélyem sincs pocakkal. Soha nem találkoztam senkivel akinek ez tetszett volna szóval inkább változtattam
Ettől függetlenül rengeteg nagyobb srác rohangál az utcán, szerintem válogathatsz bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!