Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb 10 éve fennt vagyok netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 10 éve fennt vagyok netes facebookos társkeresőkön, 0 válasz,1 nő írt rám, ez mi?

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 12:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
a férfiak 80 %-a mutogatta a répáját neten vagy élőbe nem hiszem hogy egyikse kéne a nőknek
2019. okt. 17. 12:30
 12/17 A kérdező kommentje:
vannak a tolvajok gazemberek drogosok erőszaktevők lényeg hogy tudjon beszélni
2019. okt. 17. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Hat az alapjan amiket irsz..kiss tesze-toszanak tunsz. Csak ugy sugarzik beloled,hogy nem vagy elegedett magaddal es ez nagyon taszito tud lenni..
2019. okt. 17. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Aki nem tud beszélni, az mit akar egy barátnőtől? Hogy majd évekig csendben ülnek egymás mellett a szobában és nem szólnak egymáshoz?
2019. okt. 17. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
95%

Én egy tök sikeres 40-es férfi vagyok. Képzeld, az első csajom 14 évesen volt, és utána is állandóan voltak barátnőim. Sosem mutogattam a répám, nem vagyok drogos, bűnöző. Ellentétben köztiszteletben állok, szeretnek az emberek, nem húztam az orrom a földön, tele vagyok élettel és tervekkel. Van saját családom, gyerekem, munkám. Nincs hitelem.

44 évesen szálkás az izomzatom, nem véletlenül. Van 3 diplomám, azt sem a kuka mellett találtam.

Szóval rakd össze a képet, és találd fel magad!

Ja, egy kérdés:

Ha holnap reggel odaállítana eléd a nagybetűs NŐ, akkor te mihez kezdenél vele? Inkább úgy kérdezem, hogy készen állsz egy kapcsolatra? Mit tudnál beletenni, hogy az a nő azt érezze, hogy lelki, érzelmi, anyagi biztonságban van. Hogy azt érezze, hogy te vagy a világító torony a sötét tengeren. Van a fejedben ennyi? Van mögötted egy magabiztos tudás?

Sírunk, sírunk, sírunk... Tanuld már meg azt, hogy az életed olyan, mint amilyenek a döntéseid. Hát te ezt hoztad ki magadból. Szerinted én fogok neked tálcán odavinni egy nőt? Ébresztő van!

2019. okt. 17. 15:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Költözz németországba dolgozni.

Itt jobban fogsz tudni beszélni. A férfi - nő arány is sokkal kedvezőbb lesz számodra. Arasnykanállal a szádban születtél. Magadra költheted a pénzed.

Ill esetleg.

Gyakorásképp a legrondább nálad idősebb nőkre írj rá.

Nem linkelem be. Keress rá a Kelly hősei filmre. Csodabogár pozitív kisugárzás szavakra.

Semmi negatívum, semmi panaszkodás, ha becserkészel egy milfiwayt. Egyszerűen gyakorlod a kommunikációt. Megpuffantani nem kötelező őket. 1-2 randi és mész tovább. Ha QuaziModo és TemplomEgere közös gyermeke vigyorog rád a tükörből, akkor keresel még idősebbet és még gázabbad és ha van kedved megragadsz az elsőnél, mivel második sokára lesz.

2019. okt. 17. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:

#6, az mit jelent?

Írt, te meg nem válaszoltál?

2019. okt. 17. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!