Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem tetszem a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszem a férfiaknak és beszólogatnak, akkor ronda vagyok és egyedül fogok meghalni? 22/l párkapcsolatszűz

Figyelt kérdés

2019. okt. 15. 19:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Miért szólogatnak be? Netán valamivel provokálod őket?

Szerintem ha valakit bántanak és csúfolnak ok nélkül, akkor nem csoda, hogy önbizalom hiányos lesz.

Bár ez két lehetséges okból történik: vagy tényleg annyira ronda vagy, hogy ezt úgy érzik muszáj szóvá tenni.. vagy csak egyszerűen nem kedvelnek téged valamilyen okból, pl. bunkónak tartanak, vagy ilyesmi, és utálatból csúfolnak. Az ember rondának látja azt, akinek utálatos a személyisége, még akkor is, ha a fizikummal nincs gond.

2019. okt. 15. 20:25
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy ronda vagy-e, de ha még így is van, akkor sem kell egyedül meghalnod, találhatsz normális párt.
2019. okt. 15. 20:31
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Randizunk?
2019. okt. 15. 20:44
 14/23 Rockarc ***** válasza:
33%

Nokent a legnagyobb hatrany, ha nem vagy szep. Amire figyelni kell, hogy ne torj le es megtalald a magad utjat. Ugyanis a szepseg mulando, lehet kell hozza jopar ev, de egyre kisebbek lesznek a kulonbsegek.

Amit javasolni tudok az, hogy 22 alatt legyen a BMI es a hosszu haj. Maris a nok jobbik felebe tartozol. Erre barki kepes.

43F

2019. okt. 15. 23:11
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

Utolso és ha valakinek az arca csunya azzal mit kezdjen?

Nem értem az emberek miért egyböl a kövérekre gondolnak ilyenkor. Teljesen más a kettö. Persze, egy jo alak meg hosszu haj dob az emberen de sajnos nem ez a lényeg, hanem az arc. Ezért nem is ismerkedem.

2019. okt. 16. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:

" 22 alatt legyen a BMI es a hosszu haj. "

Az életben fontos dolgok ugyebár :D Főleg középkorúként. "Menő" középkorúként.

2019. okt. 16. 18:02
 17/23 anonim ***** válasza:
rossz körökben forogsz.
2019. okt. 20. 09:12
 18/23 anonim válasza:
igen
2019. okt. 21. 06:05
 19/23 anonim ***** válasza:
68%
Aki beszólogat, annak valószínűleg nagyobb a lábmérete, mint az IQ-szintje.. Nehogymár az ilyen bunkó parasztok véleménye alapján éld az életed!!! Lefogadom, hogy egy szemmel sem különbek nálad.. sőt!! Lépj egy szinttel feljebb, hagyd ott ezt a bandát. Hidd el, ebben a korban hamar találsz hozzád való normális fiút :)
2019. okt. 21. 08:49
 20/23 anonim ***** válasza:
63%

Hát... mindenesetre túl sok jót ne remélj. Tapasztalat. Nekem is beszólogatnak. Az utcán is. Random nők is. Vagyis bocsánat, nem konkrétan nekem, hanem a mellettük haladó barátjuknak/barátnőjüknek mondják, hogy "pff, nézd már...", és hadd ne írjam le, hogyan folytatják.

Rockarcnak abban nagyon igaza van, hogy egy nő számára nincs nagyobb hátrány a rondaságnál. Abban nincs, hogy a 22 alatti BMI és a hosszú haj máris a nők jobbik felébe sorolja az ember lányát. Attól még lehet valakinek kegyetlen ronda az arca, amin a smink sem segít vagy ha igen, akkor az ugye ideiglenes. Az enyémet pl. nagyon durván maszkírozni kell, gyakorlatilag "újrarajzolni" az arcvonásaimat, és még úgy sem szép, csak egy kicsit kevésbé ronda. Aztán lemosom, és világgá is menekülnek előlem. Ennek semmi értelme, tapasztalat, le is szoktam róla. A hosszú haj is lehet rossz szerkezetű, akárhogy kínlódsz vele és akármilyen fazont vágatsz, akkor sem jól kinéző. Az enyémet emellett még festeni sem érdemes, mert ugyan az eredeti hajszínem sem jó (semmilyen "szürkésbarna"), de minden más még ennél is rosszabb, ezt is bőven teszteltem az évek során. Úgyhogy összefogom vagy felrakom balerina kontyba, de nyilván így is pocsékul néz ki, és az arcom rondaságát is kiválóan láttatja.

Hogy milyen férfiaknál és mire van esélye egy ilyen nőnek, azt el lehet képzelni. Persze ha már nagyon kész vagy, bevállalhatod, kérdező, de nem ajánlom. Én is voltam így, csak rosszabb lett, soha többet. Inkább azt javaslom, hogy próbálj megbarátkozni az egyedülléttel. Nagyon nehéz és sok időt vesz igénybe, mire sikerül. De utána már egész jó. Akár odáig is eljuthatsz, hogy jobb így.

2019. okt. 21. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!