Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ismerkedni egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ismerkedni egyedül kávézókban, kulturált szórakozóhelyeken?

Figyelt kérdés

Harmincas férfi vagyok. Nincsenek haverjaim, így mindig egyedül szoktam elmenni szórakozóhelyekre, kávézókba, abban a reményben hogy talán ott egyszer összefutok azzal a Valakivel...

Általában az a probléma, hogy rajtam kívül senki sem érkezik egyedül. És belerongyolni egy két, három vagy több fős női társaságba szerintem hülyeség. Eleve dumcsizni mentek le, és nem pasizni. Vagy rosszul gondolom?

Van valami ötlet, tanács, tapasztalat?

Más közegben kéne próbálkoznom?

Kedves Hölgyek. Hogy tudnám egy ilyen közegben felhívni magamra a figyelmet, hogy ne egy magányos, szürke alaknak tűnjek? Menjek tiszta piros öltözékben? XD

Nyilván a nagy számok törvénye működik, és kétszáz látogatásból talán egy olyan helyzet lesz ahol beszélgetni tudok majd egy lánnyal...

2019. okt. 13. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Jól kell kinézni.
2019. okt. 13. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Én is vagyok nem tudom hol találhatnek párkapcsolatot, nincsenek nagyon barátaim 22F,Pécs Baranya
2019. okt. 13. 09:54
 3/7 Adri+ ***** válasza:
0%

Sehogy. Mai nők : ugyan már : látod, hogy mit érnek.

Felszínesek, papagájok, alul kvalitáltak.

Nekem a Creol és vagy a Giantess Csajok jöttök be leginkább.

A deshoxto thaj bishushov között, san bishefta thaj trinvardesh

között viszont már keményen meg szükséges dolgozni Értem.

Szép napot kívánok Mindenkinek :

Taves bachtalo thaj Lashi dyes :

Adri+

2019. okt. 13. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nőkkel akarsz szóba elegyedni, több értelme lenne valami foglalkozásra vagy edzőcsoportba járni, ahol több lehetőséged van beszélni emberekkel, és adott a téma.
2019. okt. 13. 10:27
 5/7 A kérdező kommentje:

4-es:

Pl? Jóga? XD

Az nem jön be, nem is lennék hiteles.

Jó ötlet amúgy.

A néptánc vonz, de ott nem foglalkoznak kezdőkkel itt.

A latin táncok nem tetszenek.

Kézműves dolgok is érdekelnek, de oda általában 40 fölötti anyukák járnak...

A küzdősportok érdekelnek, oda nem nagyon járnak lányok. A tipikus konditermeket utálom, meg oda csak fitness cicák járnak.

Még a szervezett kirándulások jöhetnek szóba. Egyszer voltam, de ott is én voltam a legfiatalabb 30 évesen.

Ja, és oda sem szokott senki sem menni egyedül...

2019. okt. 13. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Bárhol beleszaladhatsz egy flörtbe,de célirányosan csak a társkeresők jöhetnek szóba..., manapság.
2019. okt. 13. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

"Eleve dumcsizni mentek le, és nem pasizni. Vagy rosszul gondolom?"

De, jol gondolod.

2019. okt. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!