Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány centi és kiló? Okozott már a magasságod/súlyod problémát a társkeresésben?
182cm, 77kg. 25/F
Nem hiszem, hogy ez okozott volna problémát valaha is. Nem vagyok se kövér, se izmos, se vékony, se alacsony, és még az arcom is vállalható. Szóval a külső dolgok talán nem problémák.
Ellenben a fejemben lévő szarságok eléggé ellehetetlenítik a "társkeresést".
Mondjuk nem mintha valaha "kerestem" volna bárkit is. :D
Jelenleg 159 centihez 48 kg vagyok. Voltam már 55 kg is, de akkor még csak 13-14 éves voltam, de ezzel a súllyal is dicsérték a pasik.
29N
160/68/37/N
Egyetlen egyszer egy első randin jegyezte meg egy nagyon vékony "férfi", hogy ha leadnék vagy 10 kilót, akkor lenne több randi. Mondanom se kell, hogy nem volt több randi és kioktattam, hogy akkor keressen vékony "nőt", és tanuljon meg olvasni, mert az adatlapomon is szerepelt a súlyom és 1 hetes egészalakos képem is volt fent.
Voltam 54 kilósan is társkereső, de akkor nem nagyon volt sikerem, bár akkor nég csak 30 éves voltam, tehát nem biztos, hogy a súly tette.
180/100
Hááát, szingli vagyok...
F44.
150 cm, 150 kg, 25/N
semmi gondom a társekereséssel
180/ 68 (lány)
a súlyom sosem okozott gondot, de a magasságom azért igen
magasabb vagyok, mint a férfi átlagmagasság
Nem okozott gondot a 180 centis magasságom és a 83 kilóm, te kis Kíváncsi Fáncsi Gegcsi.
Neked gondot okoz a magasságod és a súlyod a társkeresésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!