Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 43 éves nő 3 iskolás gyerekkel, akit elhagyott a férje egy fiatal nő "szerelme" miatt, milyen kilátásokkal indul a társkeresésben?
Figyelt kérdés
Nem ronda, nem annyira elhízott, de nem is az a fitness lady 43 éves nőről van szó. Azért már meglátszik rajta a kor és a 3 szülés. Így 3 gyerekes elváltként, átlagnál valamivel jobb egzisztenciával milyen társat találhat?2019. szept. 23. 13:42
1/24 anonim válasza:
Elvált, nem annyira elhízott, 3 gyerekes apukát, aki mentálisan megkattant, mert az asszony lelépett egy fiatalabbal.
2/24 A kérdező kommentje:
#1 Ilyen nincs...
2019. szept. 23. 13:49
3/24 anonim válasza:
Baj ha a férfi nem dolgozik csak neveli a gyerekeket illetve zavar e ha le kell vágni a férfi körmét a jobb kezén mert bal kézzel ügyetlen? F31
4/24 anonim válasza:
Hát a 3 gyerek miatt alapból sztem sokaknál kiesel, max olyat akinek színtèn van gyereke.
5/24 anonim válasza:
Szerintem nem jó esélyekkel. De ez nem jelenti azt, hogy nem talál.
Olyat keressen, akinek nem lehet, de akar gyereket.
6/24 anonim válasza:
Max. olyat fogsz találni, akinek lakhatási gondjai vannak. Odacuccol hozzád, nagy nehezen elviseli majd a 3 gyereket, de ennyi. A 40-es grál lovagok a 20-on éves plázacicákat viszik gyertyafényes vacsorára, meg külföldi luxusutakra.
A 3 gyerek, meg hogy bevallottan nem vagy top formában rengeteget ront az esélyeiden.
7/24 anonim válasza:
50 éves ismerősöm is talált, két gyerekkel. Ráadásul neki nem nagyon volt egzisztenciája.
8/24 A kérdező kommentje:
Már kaptam is néhány privátot, hogy "ha nem akarsz túl komolyat, akkor engem érdekelhetsz"
Nem azért, de miből gondolja bárki is, hogy egy ilyen trauma után pont kanos kisfiúkkal van kedvem baxni?
2019. szept. 23. 14:03
9/24 anonim válasza:
Nem biztos. Nekem van egy ismerősöm, szintén 3 gyerekkel vált el. (Ő hagyta ott a férjét, mert ivott) A legidősebb gyereke már nem él vele, így inkább két gyerekesnek számít. Szóval Ő megismerkedett egy 50 éves elvált, sportos, jóképű pasival, akinek már nincsen kötelezettsége a felnőtt fia felé. És nagyon boldogok. Úgy 3 éve lehetnek együtt. Ne a gyakoris válaszolókat vedd alapul. Én az életben úgy látom -általánosságban is- hogy a középkorú elvált férfiak igen elfogadóak a szintén középkorú gyerekes nőkkel. Sok szerencsét!
10/24 anonim válasza:
3 gyerek az egy vagyon. A nő nem néz ki jól, ezt próbáltad virágnyelven előadni. A 3 gyerek miatt a szabadidő kilőve, a szexuális élet kilőve. Várj csak... gondolkozom... segíts már kérlek, hogy egy férfinek mi lenne ebben a biznisz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!