Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek szomorú amiatt mert nem engem választott ez a lány?
2 fiú közül nem engem választott. Valószínűleg azért mert még sosem volt barátnőm így nagyon béna vagyok az ismerkedésben.
Amiatt vagyok szomorú mert eddig sosem volt lehetőségem még egy lánynál sem, mostmeg nem engem választott, aztán ki tudja hogy mikor lesz legközelebb lehetőségem barátnőre...
21 éves vagyok és még csak nem is csókolóztam :(
Pedig nem vagyok ronda, mert szép volt ez a lány és be is jöttem neki, úgy tűnt. Nem vagyok elhizva, sportolok, magas vagyok...
Miért pont ezen a lányon vagy fennakadva? Lehet van másik lány, akinek igazán bejössz, de nem mutatja ki, vagy ha többet ismerkednél, akkor akadna a lányok sokaságából ilyen.
Gondolom ez rámenōs lány volt, aki kimutatta neked, hogy tetszel.. míg vannak más lányok is, akik visszahúzódóak, nem teregetik ki, ha érdekled ōket. Szerintem csak azért vagy úgy ráakadva erre a lányra, mert ō ki merte mutatni, hogy érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!