Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeseredett vagyok férfi létemre?
Facebookon látom hogy az ismerősök akik korombeli férfiak/nők folyamatosan osszák meg a képeket a most született édes pici babájukról. Boldogan pózolnak a babával, én meg nem jutok el egy szexkapcsolatig se. Igaz nem vagyok híve ennek a dolognak, de még ez sem adatik meg. Azt mondják rólam nem vagyok rút, viszont nehezen nyílok meg és nehezen tudom kezelni az új arcokat. Nem tudok barátságos lenni idegenekkel, sajnos ez van. 2 éve hogy nincs senkim, de már nagyon szeretnék én is apa és férj lenni.
Tényleg nagyon szomorú hogy így alakult, de sajna a nők túlságosan válogatnak vagy pedig visszataszító a stílusom. Felemészt ez a helyzet, hiányérzetem van és rossz egyedül. Csak a munka meg a munka, ezt is unom már.
Nem sajnáltatom magam....
Kérdező!
Nézd, így ismeretlenül a vakvilágba, minden info nélkül elég nehéz a helyzetet felmérni és tanácsokat adni. Teljes bizonyossággal nem is lehet, minden ember más és más.
Pusztán a paraméterekből, egy nagyon távoli,majdnem közhelyes beírásra tennék bátorságot.
Csak egy példát írjak, ha ilyen paramétered lenne, ami nem előnyös, így a külső miatt lenne probléma, a paraméterek miatt. Mert ugyebár az sem mindegy. De, feltételezem a te paramétereid megfelelőek a nők számára.
"Arra se érek rá hogy normális kaját főzzek magamnak. Sok a munka, kell a pénz ebből kifolyólag tánc oktatásra vagy más időtöltésre se jut idő."
Miért akarsz kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!