Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkeseredett vagyok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredett vagyok férfi létemre?

Figyelt kérdés

Facebookon látom hogy az ismerősök akik korombeli férfiak/nők folyamatosan osszák meg a képeket a most született édes pici babájukról. Boldogan pózolnak a babával, én meg nem jutok el egy szexkapcsolatig se. Igaz nem vagyok híve ennek a dolognak, de még ez sem adatik meg. Azt mondják rólam nem vagyok rút, viszont nehezen nyílok meg és nehezen tudom kezelni az új arcokat. Nem tudok barátságos lenni idegenekkel, sajnos ez van. 2 éve hogy nincs senkim, de már nagyon szeretnék én is apa és férj lenni.

Tényleg nagyon szomorú hogy így alakult, de sajna a nők túlságosan válogatnak vagy pedig visszataszító a stílusom. Felemészt ez a helyzet, hiányérzetem van és rossz egyedül. Csak a munka meg a munka, ezt is unom már.

Nem sajnáltatom magam....

2019. okt. 9. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! Korod? Magasságod? Súlyod? Utána írok elemzést.
2019. okt. 27. 09:43
 12/17 A kérdező kommentje:
34%-os, nem kérek elemzést! Sejtem miket írnál.
2019. okt. 27. 09:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nézd, így ismeretlenül a vakvilágba, minden info nélkül elég nehéz a helyzetet felmérni és tanácsokat adni. Teljes bizonyossággal nem is lehet, minden ember más és más.

Pusztán a paraméterekből, egy nagyon távoli,majdnem közhelyes beírásra tennék bátorságot.

Csak egy példát írjak, ha ilyen paramétered lenne, ami nem előnyös, így a külső miatt lenne probléma, a paraméterek miatt. Mert ugyebár az sem mindegy. De, feltételezem a te paramétereid megfelelőek a nők számára.

2019. okt. 27. 10:05
 14/17 anonim ***** válasza:

"Arra se érek rá hogy normális kaját főzzek magamnak. Sok a munka, kell a pénz ebből kifolyólag tánc oktatásra vagy más időtöltésre se jut idő."

Miért akarsz kapcsolatot?

2019. okt. 27. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
forever alone, mint én is
2019. nov. 9. 11:27
 16/17 anonim ***** válasza:
én is 32 de sokkal több éve nincs senkim, mint neked. Az online randizás nem működik, mindenhol a ghostingot kapja az ember. Nem tudok tanácsot adni, mert nekem sem megy. Lehetetlenség ez a témakör, bármi, ismétlem bármi könnyebben összejön, mint egy barátnő.
2019. nov. 9. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Keseredj vissza, ne el. :D
2019. nov. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!