Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkeseredett vagyok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredett vagyok férfi létemre?

Figyelt kérdés

Facebookon látom hogy az ismerősök akik korombeli férfiak/nők folyamatosan osszák meg a képeket a most született édes pici babájukról. Boldogan pózolnak a babával, én meg nem jutok el egy szexkapcsolatig se. Igaz nem vagyok híve ennek a dolognak, de még ez sem adatik meg. Azt mondják rólam nem vagyok rút, viszont nehezen nyílok meg és nehezen tudom kezelni az új arcokat. Nem tudok barátságos lenni idegenekkel, sajnos ez van. 2 éve hogy nincs senkim, de már nagyon szeretnék én is apa és férj lenni.

Tényleg nagyon szomorú hogy így alakult, de sajna a nők túlságosan válogatnak vagy pedig visszataszító a stílusom. Felemészt ez a helyzet, hiányérzetem van és rossz egyedül. Csak a munka meg a munka, ezt is unom már.

Nem sajnáltatom magam....

2019. okt. 9. 18:09
1 2
 1/17 Rockarc ***** válasza:
90%

Mi a kerdes?

43F

2019. okt. 9. 18:15
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Hogy nézel ki? Hol élsz?
2019. okt. 9. 18:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Átlagos fickó vagyok és Bp-n lakom.
2019. okt. 9. 18:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok mint te, 32 éves férfi vagyok egyedül. Vidéken élek.

El kell felejteni az elkeseredettséget, és már jó ideje nem érdekel, hogy mit, hogyan csinálnak az ismerősök és mit osztanak meg.

Próbálok élni és kihasználni az adódó lehetőségeket és csak az igazán fontos dolgokkal kell foglakozni.

2019. okt. 9. 18:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon az ember általában hamis képet fest önmagáról, hiába látszik boldognak legbelül lehet, hogy nem is azok.

Nem kell ezért aggódnod, hogy nekik hamrabb összejött, mint neked, van ilyen nincs ezzel semmi gond, nagyrészt szerencsén múlik ez.

Az nem gond, hogy valaki válogat férfiként én is megválogatom, hogy kivel legyek együtt, mivel nem szeretnék rossz kapcsolatban élni. Igazából az anyagias, felszínes, érdekközpontú, antiszolidáris és érzéketlen elvárásokkal van probléma, mint amikor valaki lakást vár el úgy, hogy mellé lakhatási válság van, autót akar a másiktól a nagyobb komfort miatt, ezek érdek alapú barátságtalan elvárások, ezek ellen felkell szólalni és nem hozzájuk igazodni hanem ellenálni. Férfiak is bűntársak az ilyen igazságtalan elvárások miatt, ha van tartásuk nem igazodnak hozzá.

Miben nyilvánul meg az állítólagos visszataszító stílusod?

2019. okt. 27. 06:47
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
Facebookra nem alapoznék, több ismerősöm mutatta, hogy hú de jól vannak, fel évre rá pedig elváltak. A fontos az, hogy mire vágysz, és mit teszel azért, hogy sikerüljön? Abból kiindulva hogy "csak a munka"val foglalkozol, feltetelezem semmilyen közösségi programra nem jársz. Ha barátnőt akarsz, légy nők között, beszélgess velük, idővel közös program kapcsán összejöhet egy kapcsolat. pl. Tánc oktatáson hatalmas női többlet van, de ez csak egy a sok közül. Idegenekkel mindenki tud barátságos lenni, csupán gyakorlat kérdése. Hajlandó vagy tenni érte?
2019. okt. 27. 06:59
 7/17 A kérdező kommentje:

Arra se érek rá hogy normális kaját főzzek magamnak. Sok a munka, kell a pénz ebből kifolyólag tánc oktatásra vagy más időtöltésre se jut idő.

Nap mint nap beszélek nőkkel, kedves mosoly, érdeklődő tekintet megvan felém, de nem alakul ki semmi.

2019. okt. 27. 07:35
 8/17 Barnabas333 ***** válasza:

Hidd el az se sokkal jobb ha van párod, 2-3 év utána már csak a 2-3 gyerek lesz meg a munka, ő meg tojik a fejedre.

Bár tény, hogy kihívás mindig lesz és magányos maximum belül leszel... 42F

És igen iszonyat válogatnak a nők, nem adnák lefele inkább élnek kutyával, meg egyedül nagyon elborult lett ez a világ.

Egyik szemem sír a másik meg nevet, hogy a gyerekem bolond lett, mert így legalább ezzel sajnos nem fog szenvedni, hogy párt találjon ha addig nem lesz világ vége...

2019. okt. 27. 09:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Nőként írom, hogy ha nem vagy barátságos idegenekkel akkor sok esélyed nincs. Én pont az ellentetje vagyok, és nem szeretem az olyanokat akik zárkózottak/nem mosolyognak, nem kedvesek, sajnálom de az ilyet inkább elkerülöm. Hogy miért? Van millió pasi, találok olyat aki megfelel. Persze lehet mást nem zavar, hogy nem vagy kedves idegenekkel, de a nők nagy része nem ezt keresi.
2019. okt. 27. 09:13
 10/17 A kérdező kommentje:

Tény hogy nem vagyok kedves az idegenekkel, valahogy nem megy a jópofizás, de ha megismerek és elfogadok valakit akkor oda vissza szimpátia van.

Nem nézek ki rosszul, nem tudom számít e ez valamit ilyen esetben.

2019. okt. 27. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!