Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire anyagias a nők nagy része?
Unokatesomnak van egy barátnője. Szegények a szülei a fiú felkarolta. Vett neki iphont, mindig menne ide oda nem akar csinálni semmit, a fiú dolgozik, ő meg még takarítani sem akar.
Eltori a telefont, követel másikat mire a fiú megveszi neki. Esznek isznak. Meg náluk az autó nem is olyan hú de milyen mert egy kis Toyota. De sok csaj elvarja a bmwt és az audit, és sokan emiatt vesznek olyat. Van ismerősöm aki megerte volna egyszerű márkával de a csaj miatt bmwt vett. Pedig a BMWt annak érdemes venni aki már csaladalapitas után van, nem egy régit vesz és sokat utazik. Nagyon szervizigenyes autó. Villogni felesleges.
Nem fáj nekem sőt nem az én bajom de én sosem költöttem a pénzem a nőre mégis mindig megvoltunk jól. Ha volt is probléma az nem a pénzen volt. Persze én is vettem mindig vmit egy nőnek de nem voltam balek.
Amúgy az anyja nem dolgozik és csak azért ad mert megsajnalja. Amúgy meg panaszkodik rá mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!