Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan találhatnák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan találhatnák nekem megfelelő párt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok átlagos testalkattal és nem túl nagy elvárásokkal egy viszonylag átlagos munkám van! Vidéken lakom tehát a közelben nincsen nagyváros,komolyabban gondolkodom a korombelieknél ismerösök szerint teljesen más is vagyok,itt nem azt értem ezalatt hogy kitünök a tömegböl csak a korombeliekéböl. Olyan lányt keresek aki egyszerü és vékonyabb testalkatra,nem várja el a drága kocsit és nagy fizetést mint sok mai fiatal lány nem általánositok ezzel természetesen csak nemsok ilyennel találkozom mostanában! Amit elvárok szeressen ahogyan én is öt, ha város közelében szeretne élni az sem lenne probléma! Trollok és olyanok akik csak felesleges hülyeségeket irkálnak nem kérek belöle! Csupán a kérdésre választ ,hogy kik vannak így mit tettek vagy tesznek annak érdekében, hogy ilyen párt keresnek illetve találjanak!
2019. okt. 6. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Az már régen rossz, ha 25 évesen ezt itt kell megkérdezned.

Azért segítek.

1. ne legyél csúnya (és dagadt sem)

2. járj olyan helyekre ahol vannak lányok

3. beszélgess velük

Első körben úgy ennyi :D

2019. okt. 6. 17:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel egyikkel sincs gond amit leirtál! Vagy olyan nőket látok akiknek van párja vagy olyat aki nem tetszik...
2019. okt. 6. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudom milyen ez, eleg szqr
2019. okt. 6. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nos először is ,ha korombélieket keresel,akkor nézzél szét a bányászok között. :))

Na jó ez vicc volt.

Amit előttem írtak szintén viccesen fogalmazva:

A nő olyan mint a nyilvános vécé. Vagy foglalt,vagy üzemen kívül, vagy tiszta sz.ar az egész...

Ha párt keresel, akkor legyél céltudatos, kalandkereső,és ne úgy kérdezz a nőtől,hogy volna-e kedved,mit szeretnél stb, mert akkor már át is adtad neki az irányítást. Tégy neki ajánlatot,hogy te ezt+azt csinálod,mész valahová stb és ,hogy velem tartasz-e,mert szeretnéd ha veled menne.

Ha így teszel meg fogsz lepődni az eredményen...

2019. okt. 18. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.Még hozzáteszem,lehet dícsérni a nőt, de csak mértékkel és lehetőleg a belső tulajdonságait,vagy a munkáját és nem föltétlenül a külsejét.

Ha túl dicséred, vagy nagyon csöpögősre sikerül, ő sem hülye és észreveszi hogy be akarsz nála vágódni,akkor lehet hogy elhajt.

Ha magadról kezdesz el hencegni,akkor beképzelt f.kalapnak fog tartani. (sokan itt cseszik el az ismerkedést a dicsekvésükkel: nézd milyen kocsim,házam,mobilom,cuccom van) ha tényleg társat keres,pont lesz.arja mid van, viszont azt ő is szereti,szeretné,ha fölnéznél rá valamilyen pozitiv tulajdonsága miatt...

2019. okt. 18. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor rohadtul vidéken lakhatsz, ha nincs a közelben nagyváros. Egyébként meg ha van munkád, akkor spórolj pénzt és költözz be egy nagyvárosba. Mondjuk kezdetnek.
2019. okt. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!