Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan találhatnák nekem megfelelő párt? (Többi lent)
Az már régen rossz, ha 25 évesen ezt itt kell megkérdezned.
Azért segítek.
1. ne legyél csúnya (és dagadt sem)
2. járj olyan helyekre ahol vannak lányok
3. beszélgess velük
Első körben úgy ennyi :D
Nos először is ,ha korombélieket keresel,akkor nézzél szét a bányászok között. :))
Na jó ez vicc volt.
Amit előttem írtak szintén viccesen fogalmazva:
A nő olyan mint a nyilvános vécé. Vagy foglalt,vagy üzemen kívül, vagy tiszta sz.ar az egész...
Ha párt keresel, akkor legyél céltudatos, kalandkereső,és ne úgy kérdezz a nőtől,hogy volna-e kedved,mit szeretnél stb, mert akkor már át is adtad neki az irányítást. Tégy neki ajánlatot,hogy te ezt+azt csinálod,mész valahová stb és ,hogy velem tartasz-e,mert szeretnéd ha veled menne.
Ha így teszel meg fogsz lepődni az eredményen...
4-es vagyok.Még hozzáteszem,lehet dícsérni a nőt, de csak mértékkel és lehetőleg a belső tulajdonságait,vagy a munkáját és nem föltétlenül a külsejét.
Ha túl dicséred, vagy nagyon csöpögősre sikerül, ő sem hülye és észreveszi hogy be akarsz nála vágódni,akkor lehet hogy elhajt.
Ha magadról kezdesz el hencegni,akkor beképzelt f.kalapnak fog tartani. (sokan itt cseszik el az ismerkedést a dicsekvésükkel: nézd milyen kocsim,házam,mobilom,cuccom van) ha tényleg társat keres,pont lesz.arja mid van, viszont azt ő is szereti,szeretné,ha fölnéznél rá valamilyen pozitiv tulajdonsága miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!