Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már megint belefutottam. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint belefutottam. Miért?

Figyelt kérdés

Komolyan ebben a korosztályban minden pasi nős ??vagy foglalt.

Kezdtek végre rendesen alakulni a dolgok erre megint bumm...

2019. okt. 3. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Én is házas vagyok! :) Érdekes, hogy 5 perc alatt tudnék ismerkedni, pedig a 40-es korosztályt képviselem. 20 évesen sokkal nehezebben ment, nekem minden téren jót tett a kor. Már megvan bennem a lazaság, tudom hogy rendben vagyok, adok magamra, az egzisztenciám rendben, a világképem stabil, van sziklaszilárd véleményem mindenről, az önbizalmam az eddig elért eredményeimre alapozom, nem a múltban hanem a jelenben és a jövőben élek...stb.

Talán ezek a dolgok adják a különbséget.

2019. okt. 3. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak szingli pasik dugig serelmekkel az se jó.Türelem játék,de készen jót nem kapsz,össze kell szokni. Mindenkinek lesznek rossz tulajdobsagai.
2019. okt. 3. 16:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Amugy meg ha ez zavar akkor valogass a hu de jó huszoneves pasik közt!
2019. okt. 3. 16:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Huszonéves korosztály nem iagazn jön be de én sem nekik az az igazság :)
2019. okt. 3. 16:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Na,miért? Nincs lovejuk?
2019. okt. 3. 17:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem ismerem az anyagi helyzetüket,de általában én sem tetszem a tőlem fiatalabbaknak úgy mindegy is...
2019. okt. 3. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:

általában minden 10 nőnek ugyanaz az 1 férfi tetszik...

Vannak a közeledben egyedülálló férfiak is egész biztos, csak nem tetszenek, nem az eseteid, ezért észre sem veszed őket.

Ha mindenki foglalt lenne, akkor egyetlen egy egyedülálló ember sem lenne. De minden korosztálynál bőven akad egyedülálló. Szóval nem kell ezt feladni.

Van akinek összejön elsőre van aki túl van 30 randin is míg talál egy épkézláb társat :)

18 éves korom óta kb 43 randim volt, abból 13 nak volt folytatása, és 7 nővel volt hosszabb rövidebb kapcsolatom, de még nem találtam meg azt a nagy "igazit" ami persze nagy baromság, szóval a megfelelő társat. :)

2019. okt. 3. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
37 vagyok, egyedülálló, sosem volt még kapcsolatom.
2019. okt. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!