Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megint belefutottam. Miért?
Komolyan ebben a korosztályban minden pasi nős ??vagy foglalt.
Kezdtek végre rendesen alakulni a dolgok erre megint bumm...
Én is házas vagyok! :) Érdekes, hogy 5 perc alatt tudnék ismerkedni, pedig a 40-es korosztályt képviselem. 20 évesen sokkal nehezebben ment, nekem minden téren jót tett a kor. Már megvan bennem a lazaság, tudom hogy rendben vagyok, adok magamra, az egzisztenciám rendben, a világképem stabil, van sziklaszilárd véleményem mindenről, az önbizalmam az eddig elért eredményeimre alapozom, nem a múltban hanem a jelenben és a jövőben élek...stb.
Talán ezek a dolgok adják a különbséget.
általában minden 10 nőnek ugyanaz az 1 férfi tetszik...
Vannak a közeledben egyedülálló férfiak is egész biztos, csak nem tetszenek, nem az eseteid, ezért észre sem veszed őket.
Ha mindenki foglalt lenne, akkor egyetlen egy egyedülálló ember sem lenne. De minden korosztálynál bőven akad egyedülálló. Szóval nem kell ezt feladni.
Van akinek összejön elsőre van aki túl van 30 randin is míg talál egy épkézláb társat :)
18 éves korom óta kb 43 randim volt, abból 13 nak volt folytatása, és 7 nővel volt hosszabb rövidebb kapcsolatom, de még nem találtam meg azt a nagy "igazit" ami persze nagy baromság, szóval a megfelelő társat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!