Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan megint szingli leszek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan megint szingli leszek. Mennyi esélyem van hogy lesz valakim?

Figyelt kérdés
Eddig csak 2 barátnőm volt.Az is csoda.A kettő között 4 év volt amire lett valaki.Mível eléggé nem megy a csajozás.Van még esélyem? Vagy már nekem késő?A nők világa nekem bonyolult. 30f
2019. márc. 10. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Most feltettél egy kérdést, amelyre nem tudom, mi mivel tudnánk válaszolni.

Miért nem megy a csajozás? Kinézet, önbizalomhiány vagy mi? A legtöbb dolgon lehet változtatni.

2019. márc. 10. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:

35 éves korodig 50% az esélye, afölött egyre kevesebb.

Viccet félretéve, tőled függ. Mindent meg kell tenni, kihozni magadból és az életedből a legtöbbet, próbálkozni, élni a lehetőségekkel, nyitottnak lenni és nem feladni a kudarcok után.

2019. márc. 10. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen semmi lehetőségem hogy javítsák a helyzetemen.Legalábbis úgy érzem.
2019. márc. 10. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd, jobb, ha beletörődsz és megpróbálsz egyedül is boldognak lenni. :)

Meg lehet szokni idővel, nagyon sok előnye van. :) F

2019. márc. 10. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
Semmi bonyolult nincs a nőkben. Minden nő arra vágyik, hogy őszintén szeressék. Hogy ne kerezsgéljenek mellettük társat a neten, meg milfeket. Hogy ne a gyakorira feljárókat kérdezzék meg helyette, hogy ugyan mi bánthatja, ha nem bújik veled ágyba. Hogy ne járjanak mellette havonta prostizni. Nem túl bonyolult. Kivéve ha valaki csak saját magát képes szeretni.
2019. márc. 11. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!