Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem lehet fiúban találni meg életem párját, ha így működöm? (Lent kifejtem. )
Biszex lány vagyok, alapvetően férfit képzeltem magam mellé mindig is (ennek ellenére volt régebben egy lány, akibe beleszerettem, mellette nem vágytam senki másra).
A feminin srácok tetszenek, aki izmos, szőrös, markáns arcú és nagydarab, az szexuális értelemben taszít engem. Nekem egy párkapcsolat elindításához kell, hogy ismerjem a másikat, bízzak benne és ne szimplán csak fontos, hanem egyenesen pótolhatatlan legyen a számomra. Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, komolyan veszem ezt a témát, és semmibe sem lennék képes "lesz, ami lesz" alapon belemenni, érzelmi biztonságra, feltétlen szeretetre van szükségem.
Nem igazán férfi-nő, sokkal inkább társ-társ viszonyban akarok lenni a párommal, elvetem a társadalmi normákat, nem érdekel, hogy a másik többet keres-e nálam, fizet-e helyettem a randikon, előreenged-e az ajtóban, kihúzza-e nekem a széket, stb. Sokkal többre értékelném, ha semmilyen szinten nem próbálná megjátszani magát előttem, felvállalná a gyengeségeit, nem érezne cikinek semmit, még a sírást sem. Elsősorban az embert és a bizalmast lássa bennem, ne a nőt és a potenciális feleséget. Éreztesse velem azt, hogy egyenlő félként kezel, és elfogad engem úgy, ahogy vagyok, ne kelljen tartanom attól, hogy elveszíthetem, ha nem tudok megfelelni a velem szemben támasztott elvárásainak (gondolok most pl. a "vagy szopsz, vagy elhagylak/megcsallak" jellegű kijelentésekre).
Mostanában megkaptam pár embertől, hogy inkább leszbikus kapcsolatban kellene gondolkodnom, mert annak a keretein belül szokott megvalósulni az, amire én vágyom. Ti egyetértetek ebben, vagy hülyeség? (Szerintem amúgy képes lennék elköteleződni nő mellett is, csak ezidáig valamiért másmilyen jövőkép élt a fejemben.)
A férfi az férfi, ha nem a nőt és a potenciális feleséget látja benned, akkor vagy hidegen hagyod (akkor miért akarna veled lenni), vagy meleg.
Rosszat mantrázol magadban abban biztos vagyok és rossz irányba terel téged gondolatban, érzelmileg, elvárásokat illetőleg, de most per pill azt mondom, nem fogsz találni ilyen "férfit".
Bár én még soha nem fogalmaztam meg ilyen formában a gondolataimat, én is ezt várom egy kapcsolattól (hm, ha tényleg ilyen, akkor nem is egy kapcsolat, hanem a kapcsolat). Szintén biszex lány vagyok, és férfit szeretnék társamnak (lányba még nem tudtam beleszeretni).
Sajnos most kicsit kételyeket ébresztett bennem az első válaszoló, mert a fent leírtakhoz hasonlónak csak egy kapcsolatot éreztem még - egy olyan sráccal, akivel nem voltam együtt, és mint kiderült, meleg. Én pedig senki másba nem tudtam még beleszeretni.
Ez talán azért van, mert olyannak nem tudok teljes mértékben megnyílni, akin egy kicsit is azt látom, hogy testileg érdeklődik. Valamiért ösztönösen védekezni kezdek, nem tudok ugyan úgy beszélgetni vele.
Kedves kérdező,
Nagyon támadó a válaszod. Olvasd vissza amit írtam, egyáltalán semmilyen formában nem állítottalak be hülyének.
De ha kíváncsi vagy ténylegesen a személyes véleményemre, akkor azt gondolom, hogy egy összezavarodott lány vagy, aki még nem tudja mit akar igazán, hogy mi lenne a jó igazán.
Kedves 2. kommentelő (19:32)
Amire reagáltál:
A férfi az férfi, ha nem a nőt és a potenciális feleséget látja benned, akkor vagy hidegen hagyod (akkor miért akarna veled lenni), vagy meleg.
És a kommented:
"1-ső már az első mondatod baromság volt. Én feminim férfiként ilyen párra vágyok,mint most a kérdező."
Úgy gondolom, hogy fogalomzavar van.
Amit írtam, hogy egy férfi csak akkor vonzódik egy nőhöz, ha nőt látja benne és /vagy a potenciális feleséget/anyát - erre a kijelentésre miért lenne cáfolat az, hogy "te feminim férfiként pont ilyen párra vágysz mint a kérdező"?
Ha nem tekintesz rá nőként, ergó hidegen hagy szexuálisan a másik, akkor az az ember annyira lehet párod, mint a barátod akivel közös programokat szerveztek.
Nem gáz az, ha egy férfi megkívánja a másikat és nem csak szellemileg/lelkileg vonzódik a másikhoz, hanem testileg is, ergó nőként is tekint rá, értsd; a másik személyében megtalálta az összes női princípiumot képviselő embert.
És merem állítani, hogyha a kérdezővel összejönnél, és egy pár lennétek, akkor te is tekintenél ő rá nőként - márha vonz téged. (Mert az állításod azt jelenti, hogy te úgy akarod párodként, hogy nem tekintesz rá nőként / feleségként + nem vagy meleg. ) Máskülönben ha ez nem lenne meg, akkor szimplán csak barátja akarsz lenni, és nem a párja.
Szerintem elég konkrétan leírtam, hogy mit akarok, szóval fogalmam sincs, miért jött le neked úgy, hogy én sem tudom igazán.
Amúgy ezt a "ne nőként tekintsen rám" dolgot nem úgy értettem, hogy egyáltalán ne vonzódjon hozzám szexuálisan, hanem egyrészt úgy, hogy ne a gerjedelme legyen a leghangsúlyosabb része az irántam érzett szeretetének (tudjátok, hogy megy ez: meglát, feláll rám a farka, ezért eldönti, hogy ő márpedig meg fog szerezni magának, holott azt sem tudja, ki vagyok), másrészt úgy, hogy ne az alapján ítéljen meg, ami sztereotípia él a fejében a női nemről, ne higgye, hogy olyan vagyok, mint mindenki más, konkrétan engem akarjon megismerni. Ha már az elején arra tesz célzásokat, hogy megdugna (tökmindegy, hogyan tálalja), az nekem is visszataszító. Haladjunk fokozatosan, akkor jöjjön ez a fajta közeledés, ha már érzek valamit iránta.
Jó látni, hogy azért olyan emberek is akadnak, akik megértik ezt az egészet (#3 és #4).
Alapból én is olyan értelemben az egyenjogúság híve vagyok hogy egy párkapcsolat két emberből áll akik 50-50% százalèkban alkotják az egészet és nincs alá fölé rendeltsèg...
Viszont vannak helyzetek ahol nem tudnám hosszú távon elviselni azokat a szitukat amit leirtál... Mert előre engednèlek az ajtóban és le illetve fel segitenèm rád a kabátot és nem azért mert én pasi vagyok te meg nő hanem azért mert ez alap illem... Kb egy szinten van azzal hogy fekete nadrághoz sötét zoknit vesz fel az ember... Ezt el kell neked is fogadni hogy az pasi ilyen gesztusokkal érezteti hogy nem lyuk vagy hanem nő... Az ő párja...
"előre engednèlek az ajtóban és le illetve fel segitenèm rád a kabátot és nem azért mert én pasi vagyok te meg nő"
De, pont azért. Vagy te a férfi ismerőseidet is megtiszteled ugyanezekkel a gesztusokkal?
Nem tehetek róla, valamiért nehezen viselném el, ha a párom így akarna viselkedni velem, max. néhanapján férne bele. Ha csak egy osztálytársról vagy kollégáról van szó, akkor rendben van, még meg is köszönöm az udvariasságát, de olyan emberek esetében, akik közel állnak hozzám, nagyon formálisnak és erőltetettnek érzem. A zoknis példádnál maradva: tartom magam az illemszabályokhoz, ha hivatalos helyre, vagy csak az utcára megyek, de otthon, a négy fal között nem feltétlen fogok azon görcsölni, hogy a ruháim színügyileg összhangban vannak-e egymással.
"az pasi ilyen gesztusokkal érezteti hogy nem lyuk vagy hanem nő... Az ő párja..."
Ez meg a másik fele. Miért az az alapértelmezett opció, hogy a férfi kihasználja a nőt? Nekem nem kell semmilyen úton-módon éreztetnem, hogy a pasim nem csak egy kolbász a szememben, mert senki sem feltételez ilyet. Csakis fordítva lehetséges.
Szerintem régen rossz, ha valaki ebből érzi a társa megbecsülését, és nem abból, ahogyan alaphangon viszonyulnak egymáshoz. Persze lehet, hogy csak én vagyok túlzottan emancipált.
5-ös most komolyan írtál egy regényt amiatt mert nem értetted a mondanivalómat? (Csak elmondom az hogy feminim vagyok csak egy nagyon pici szelet,és elhanyagolható,de te azt nézted.) Fuss neki még egyszer. Nem csak akkor vonzódik egy férfi a nőhöz ha a nőt látja benne vagy a potenciális anyát/feleséget. Nézz már körül a világban (Az más kérdés hogy az egész el van korcsosodva.). Boldog-boldogtalan kefél a másikkal úgy hogy 1 órája ismerik egymást. azalatt hol tudod megitélni a nőt egy nőben,vagy az anya/feleség jelöltet,amikor 1 év is kevés ehhez...
Nálad fogalomzavar van. "Ha nem tekintesz rá nőként, ergó hidegen hagy szexuálisan a másik, akkor az az ember annyira lehet párod, mint a barátod akivel közös programokat szerveztek.
Nem gáz az, ha egy férfi megkívánja a másikat és nem csak szellemileg/lelkileg vonzódik a másikhoz, hanem testileg is, ergó nőként is tekint rá, értsd; a másik személyében megtalálta az összes női princípiumot képviselő embert. " Na álljunk meg,a nő nem az hogy szexuálisan vonzódik hozzá valaki,hanem a belső tulajdonságaitól,és a párkapcsolat nem a szexből áll.Persze fontos a szex,de csak félig! Pont ez az hogy akkor láthatod meg egy nőben a NŐT ha szellemileg/lelkileg vonzódsz hozzá,mert igen a 18 éves gizike akit este egy szórakozóhely budijában 3-an élveztek tele az biztos nagyon nőies...
"És merem állítani, hogyha a kérdezővel összejönnél, és egy pár lennétek, akkor te is tekintenél ő rá nőként - márha vonz téged. (Mert az állításod azt jelenti, hogy te úgy akarod párodként, hogy nem tekintesz rá nőként / feleségként + nem vagy meleg. ) Máskülönben ha ez nem lenne meg, akkor szimplán csak barátja akarsz lenni, és nem a párja." Na akkor megsúgom hogy van egy olyan az embereknél hogy értékrend,minden ember mást akar és mást keres,mindenkinek más a NŐ. Mondjuk összejönnék a kérdezővel,az csak is azért mert ő olyan ember amilyen,nem pedig ahogyan kinéz. Eleve nem tudok vonzódni úgy nőhöz szexuálisan hogy nem ismerem egy picit se. Ahhoz hogy valaki nő legyen és vonzódjak hozzá kell szellemileg ismernem. Nálam egy nő attól nőies hogy milyen céljai vannak és milyen dolgokhoz hogyan áll,és ez mind mind szellemi rész,az ahogy meg kinéz. Egyáltalán nem érdekel,sőt én a minnél természetesebb nőket preferálom,az alap tisztálkodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!