Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már megint belefutottam. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint belefutottam. Miért?

Figyelt kérdés

Komolyan ebben a korosztályban minden pasi nős ??vagy foglalt.

Kezdtek végre rendesen alakulni a dolgok erre megint bumm...

2019. okt. 3. 11:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen korosztályban kedves?
2019. okt. 3. 11:32
 2/18 A kérdező kommentje:

31vagyok

Szval e körül :)

2019. okt. 3. 11:34
 3/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem a te hibád. Aki foglalt és úgy nőzik, az azt érdemelné hogy 1 nő se legyen neki.

Minden emberi kapcsolat alapja az őszinteség lenne, de nem mindenki gondolja így. Ne bánkódj ilyen után! 30f

2019. okt. 3. 11:35
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem bánkódok és nem az van hogy túlságosan válogatnék mert több nincs miből válogatni aki van nős ....
2019. okt. 3. 11:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Értem... Én is hasonló helyzetben vagyok, a házas nőknek tetszem a 30-35-ös korosztályban. Aki szabad az meg nem tetszik se külsőre, se belsőre. Nehéz dió, amúgy már beletörődtem hogy lehetek bármilyen jó, akkor se lesz szerencsém olyan nőhöz akit a lelkem is szeret.
2019. okt. 3. 11:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekm nem az van hogy aki szingli nem tetszi,kb nincs is aki szingli a környezetemben ....vannak jelentkezők 200kmrel arrébbrol de az meg nem megoldható
2019. okt. 3. 11:42
 7/18 anonim ***** válasza:
49%
Hát hogyne lenne szabad férfi is aki komoly kapcsolatot keresne, csak te nem veszed észre őket. Folytathatod így tovább, csak nem biztos, hogy érdemes.
2019. okt. 3. 11:44
 8/18 A kérdező kommentje:

Irányítás hozzam őket ha tényleg van:) szívesen ismerkedek ,nem

Szelektalok pl magasság alapján ...de mégsem találok.

2019. okt. 3. 11:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az oké hogy te nem válogatsz, de lehet a szingli férfiak meg igen és ezért nem jut neked más csak foglalt. A külsőd rendben van?
2019. okt. 3. 11:51
 10/18 A kérdező kommentje:

Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni.

Átlagos külsőm van.Kinek mi a rendben van kategória.

Egyébként nem az,hogy nem válogatok dr nincs is miből mert el se jutok hogy megismerjem ha kiderül hogy nôs,már Nemtudom megismerni sem... hogy belsőleg miylen lenne hogy passzolnánk.

2019. okt. 3. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!