Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek, hogyha a barátnőtökről kiderülne?
Mit tennétek,hogyha a barátnőtökről kiderülne,hogy test képzavaros vagyis bulémiás.Elhagynátok őt ezért vagy mellette maradnátok és segítenétek neki?Van benne akarat,hogy leszokjon róla orvoshoz is jár.Komoly gondjai adottak nem az a tipikus divat depressziós.
20/N
Tapasztalatból mondom:
Egy ideig el tudom viselni, de engem lelkileg nagyon meggyötört amikor ilyen barátnőm volt. Paradox hogy folyamatosan azzal jött, hogy fél hogy szakítok, ha elhizik, ennek közelében sem volt, azért szakítottam vele, mert nem bírtam már, hogy minden nap fő téma volt.
Sosem dontok egy adott aspektusbol, mindig az osszkepet nezem. Par igen kirivo valookon kivul sose az a valasz, hogy szakitsunk. De ha emelett meg egy csomo mas, akkor siman lehet ez az utolso csepp a poharban, hogy meg ez is!
A mentalis problemak igen nagy red flagek egy kapcsolatban. Ki tudja mi minden van meg a hatterben, es azok milyen sulyosak. Aki beteg es latszik is rajta, az igen nehez halyzetbe kerul a tarskereses teren. Az emberek tobbsege nem akarja a masikat elete vegeig tamogatni. Ellenpeldak nyilvan vannak, de sok esetben a "rendes" kapcsolatot sem tudjak fenntartani, nem pedig azt, ahol ilyen, vagy ehhez hasonlo sulyos betegseg bearnyekolja.
43F
Ha nem tudom hogy testképzavara van, a jeleket még látom és valószínűleg a viselkedése hamar véget vetne a kapcsolatnak. Ha megtudnám az igazságot, akkor megértőbb lennék egy ideig, de ha nincs javulás vagy fejlődés, akkor ezt nem lehet folytatni. Az nem kapcsolat, hogy bármit csinálok rossz leszek, bármilyen apró dolgot teszek ki lesz fordítva és mindig a gödörből kell kihúzni a másikat, bármilyen nyugodt pillanatot elcs*szve.
Azt kérded segítenék-e neki. Hogy lehetne ezen segíteni? Bármit csinálnék elnyelődik, mert semmi sem elég meggyőző, semmi sem elég a bizonyításra. Magadat kell segítened, te vagy az aki változást tud elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!