Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak, akik komoly kapcsolatot keresnek, és megbecsülik a párjukat?
Elég régen kellett ismerkednem már (hosszú kapcsolat + a szakítás utáni pár hónap amíg nem akartam ismerkedni), és az eddigi tapasztalatok, amiket mostanában szereztem, elég negatívak :(
Sajnos az alkalmi/egyejszakas dolgok sosem jöttek be, az nem opció nekem.
El vagyok keseredve most kissé.
Akik ilyenek, azok már kapcsolatban, házasságban élnek.Persze itt is vannak kivételek, hiszen rengeteg a csalás is.
A szabad példányok között viszont eggyel sem találkoztam 44 év alatt, akik komolyat akarnak és megbecsülik a párjukat.Az a kombináció viszont mindre jellemző volt, hogy legyen fix punci, mellette meg jöhet a többi is alkalomadtán. Az én környezetemben csak ilyenek vannak.Máshol nem tudom.
Vannak sokan, ők azok akik keserves hosszú évek szenvedésével találnak nőt, aki vagy megpattan egy casanovával, vagy (kisebb eséllyel) vele marad.
A barátzónában kell az ilyen férfiakat keresni, és az észre nem vett férfiak közt.
Én is iylen férfit keresek,nemsok sikerrel sajnos
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!