Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez az ábra kamu, akkor miért nem látok sírni társkeresési nehézségek miatt férfit ebben a korban?
Valahányszor belinkeli valaki ezt az ábrát, mindig lehordják, hogy ez mekkora kamu, meg mekkora hülyeség, meg a kérdező egy idióta. Vagy ha válaszoló, akkor lepontozzák 0%-ra.
Holott van itt egy furcsa tény. Ti mikor láttatok utoljára 35-40 év közötti férfit rinyálni azért mert nem talál nőt? Én már az idejét sem tudom mikor láttam utoljára. Jó pár hónap vagy év is eltelhetett azóta. És élőben sem ismerek senkit aki szingli lenne abban a korban és férfi. Senkit.
Akkor mégsem olyan böszmeség ez az ábra? Lehet igazság tartalma? (Mellesleg elvileg több amerikai egyetem közös kutatása)
Eleve rosszul értelmezitek az ábrát.
Szexpiaci érték. Nem párkapcsolat, hanem szexpiac, magyarul prostitúció.
Minél fiatalabb egy prosti, annál több kuncsaftja van és annál többet kérhet el. 30 évesen kiöregszik a szakmából, kiég, és fizikailag is leépül.
A kuncsaftok megoszlása is stimmel. Fiatalon dugná, mint állat, de nincs rá pénze, 50 felett egyre kevesebb az igénye a szexre. A csúcs 35 körül van, amikor még a gyakori szexre van igénye, és pénze is van már rá, hogy igénybe vegye a szolgáltatást.
Legközelebb párkapcsolati értékről keress diagrammot, okostojás.
"Minél fiatalabb egy prosti, annál több kuncsaftja van és annál többet kérhet el. 30 évesen kiöregszik a szakmából, kiég, és fizikailag is leépül."
Hát, elég sok sikeres prosti van 50 felett is, és az árakat nem viszik lejjebb. Bőven van rá igény, csak kevesebb, mint a 20 évesre, de hát kevesebben is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!