Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez az ábra kamu, akkor miért nem látok sírni társkeresési nehézségek miatt férfit ebben a korban?
Valahányszor belinkeli valaki ezt az ábrát, mindig lehordják, hogy ez mekkora kamu, meg mekkora hülyeség, meg a kérdező egy idióta. Vagy ha válaszoló, akkor lepontozzák 0%-ra.
Holott van itt egy furcsa tény. Ti mikor láttatok utoljára 35-40 év közötti férfit rinyálni azért mert nem talál nőt? Én már az idejét sem tudom mikor láttam utoljára. Jó pár hónap vagy év is eltelhetett azóta. És élőben sem ismerek senkit aki szingli lenne abban a korban és férfi. Senkit.
Akkor mégsem olyan böszmeség ez az ábra? Lehet igazság tartalma? (Mellesleg elvileg több amerikai egyetem közös kutatása)
A KSH szerint nincs igazsagtartalma. Aki fiatalon luzer volt, az kesobb is az marad, nem az eletkor a meghatarozo.
43F
37 leszek nem találok párt na most mi van?
Kezdhetem a rinyálást?
Például rendszeresen írogat ide egy 39 éves pasi, akinek egyszer volt nője kereken kettő hétig.
Amúgy meg a fiatalabb korosztály jár ide inkább, másrészt egy 40 körüli pasi már talán elszokott a rinyalasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!