Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ez az ábra kamu, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez az ábra kamu, akkor miért nem látok sírni társkeresési nehézségek miatt férfit ebben a korban?

Figyelt kérdés

[link]

Valahányszor belinkeli valaki ezt az ábrát, mindig lehordják, hogy ez mekkora kamu, meg mekkora hülyeség, meg a kérdező egy idióta. Vagy ha válaszoló, akkor lepontozzák 0%-ra.

Holott van itt egy furcsa tény. Ti mikor láttatok utoljára 35-40 év közötti férfit rinyálni azért mert nem talál nőt? Én már az idejét sem tudom mikor láttam utoljára. Jó pár hónap vagy év is eltelhetett azóta. És élőben sem ismerek senkit aki szingli lenne abban a korban és férfi. Senkit.

Akkor mégsem olyan böszmeség ez az ábra? Lehet igazság tartalma? (Mellesleg elvileg több amerikai egyetem közös kutatása)

2019. szept. 29. 20:59
1 2 3
 1/23 Rockarc ***** válasza:
75%

A KSH szerint nincs igazsagtartalma. Aki fiatalon luzer volt, az kesobb is az marad, nem az eletkor a meghatarozo.

43F

2019. szept. 29. 21:05
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Hát én több pasival is randiztam ebből a korosztályból. Tele van velük a társkereső. Nem igazán kellettek senkinek, és ezen nem is csodálkozom. A sörhasú, elhasznált negyvenes pasik nem vonzóak. Aki ebben a korban vonzó, az fiatalon is az volt. Te amúgy hány éves vagy, kérdező? Csak a tisztánlátás végett.
2019. szept. 29. 21:05
 3/23 anonim ***** válasza:
14%
Nekem tizenévesen is a 35-45+ közötti pasik jöttek be a legjobban. Most is 35-50+ig, de inkább nem felett. Az összes pasim ilyen korosztály volt. Most huszonéves vagyok, de ha megérem, akkor állítom, hogy 60 évesen is ilyen korabeli férfiakkal lesz dolgom.
2019. szept. 29. 21:09
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

37 leszek nem találok párt na most mi van?

Kezdhetem a rinyálást?

2019. szept. 29. 21:15
 5/23 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó, ja biztos nő vagy :) Én meg avatar vagyok akkor.
 6/23 anonim ***** válasza:
16%
3-asnak ment
 7/23 anonim ***** válasza:
74%

Például rendszeresen írogat ide egy 39 éves pasi, akinek egyszer volt nője kereken kettő hétig.

Amúgy meg a fiatalabb korosztály jár ide inkább, másrészt egy 40 körüli pasi már talán elszokott a rinyalasrol.

2019. szept. 29. 21:16
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Keress rájuk társkeresőn, velük van tele.
2019. szept. 29. 21:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több sikertelen 40 éves férfi van mint 20-as. Csak az a néhány 20-as állandóan kérdéseket írnak a gyakorira és panaszkodnak.
2019. szept. 29. 21:25
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Tele vannak a Tarskeresok velük.
2019. szept. 29. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!