Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kezdek hozzászokni a magányhoz, akkor lehet, hogy nem fogok már a nőkért sírni?

Figyelt kérdés
26 éves leszek októberben, még szűz vagyok. 20 éves korom óta egyedül élek, tehát 6 évet lehúztam eddig tök egyedül.... Ha párkeresést nézzük, az első pár év nagyon nehéz volt... Akkora libidóm volt, hogy naponta többször kivertem, meg hasonlók. Görcsösen akartam barátnőt, ami miatt sose lett senkim. Mostanra viszont csökkent a libidóm, hozzászokok lassan az egyedülléthez. Talán mert öregszem?
2018. szept. 28. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

"Talán mert öregszem?"

Nem, egy 26 éves ember egyáltalán nem öreg. Bár nyilván nagyban függ az egészségügyi állapotodtól is, de alapvetően inkább a hangulatod romlása és a talán már meglévő depresszió lehet az oka a libidó csökkenésnek.

2018. szept. 28. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Inkább te akaszd fel magad "A messiás"
2018. szept. 28. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Mert feladtad.Én is nagyon sokáig szűz voltam,egy barátnőm volt, az is gyerekkoromban.

Pont a görcsös párkeresés a legrosszabb.

De nem szabad feladni sem.Semmi sincs veszve.

Te csak éld az életed nyitott szemmel és előbb utóbb találkozni fogsz valakivel akinél meglesz az a bizonyos szikra.

2018. szept. 28. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak már kezd nem érdekelni a dolog. Rájöttem, hogy kár ezen keseregni már. Néha épp előjön, de kezdem leszarni már ezt az egészet. Úgy érzem, hogy nem is tudnék alkalmazkodni már senkihez sem. Kialakult egy életritmusom, egy napi rutinom, amit meg kéne bontanom, ha kapcsolatba kezdenék. Most hogy így feltettem ezt a kérdést, gondolkodtam rajta most eleget, és ja, kezdek teljesen érdektelen lenni ebben a témában.
2018. szept. 28. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Napi 500. rinya a semmiért.

"Kialakult egy életritmusom, egy napi rutinom, amit meg kéne bontanom, ha kapcsolatba kezdenék."

Mi van, félted az egódat? Félsz egy kicsit alkalmazkodni?

"Most hogy így feltettem ezt a kérdést, gondolkodtam rajta most eleget, és ja, kezdek teljesen érdektelen lenni ebben a témában."

Akkor szüleidet se akarod megörvendeztetni unokával?

Bár jobb is ha nem szaporodsz. Holnap menj el egy temetkezési vállalkozáshoz és vedd meg a sírhelyed, hisz 26 évesen már öregszel. Lehet, hogy a jövőhetet se éred meg.

Komolyan, olyan szánalmas az ilyen rinyálás. Te csak egy puhap.cs vagy, nem férfi.

A saját életedről egyedül te tehetsz. Te vagy az oka annak, hogy még szűz vagy, te alakítottad ki így az életedet, szóval, köpd magad szembe a sanyarú életed miatt.

2018. szept. 28. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Még amúgy pont jó korban vagy, 26 vagy akkor ha 20-30 körül keresgélsz az még teljesen jó, mert valószínűleg nem akadsz szingli család anyákba. Félre értés ne essék, ők is megérdemlik a boldogságot, találjanak újra párt. Csak egy olyan pasinak akinek soha nem volt barátnője fura lenne egyből egy gyereket is kap mellé.

Ezért írom, hogy még abszolút jó korban van, lenne esélyed a 24-25 év körül lányoknál. Akár interneten is próbálkozhatsz, nincsen olyan hogy ciki. Ha eddig nem jött össze, akkor lehet rossz oldalakon voltál fent, és nem a megfelelő nőkre írtál.

Abszolút jó vagy még időbe, 36 évesen már cinkesebb lenne :)

2018. szept. 28. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem öregszel, hanem érsz. Most kezdesz egyedül egy egészet alkotni, érezni. Amikor teljesen jól fogod magad egyedül érezni (és ez nem a magány, szóval vannak barátaid, szeretteid, kedves ismik, haverok), akkor fog eljönni az, hogy megtalál a kölcsönös szerelem. Amíg ez nincs meg, amíg görcsösen AKAROD, addig nem lesz meg. Mert, nem vagy kész rá. Mert, egyedül nem érzed jól magad. Mert, nem veszed észre, hogy sok embernek vagy fontos, csak egy köszönésre, csak egy szóra... mert, veled kerek a világ, mert, számítasz. Számít egy köszönésed, számít egy mosolyod, számít, hogy vagy. Ezt nem érted, nem érzed, pedig így van. .... Nehéz ezt elmagyarázni. Nem tudom felfogtad-e, elhiszed-e, tapasztaltad-e.

Legyél egész egyedül, mindenkivel. És eljön a te párod is, hiszen rád vár.

2018. szept. 28. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem van benne ráció. Nekem is sikerült a nők utáni vágyat leküzdenem. Sokat segített az is, hogy rengeteget csalódtam, és sok volt az árnyékra vetődés is, bár ezeket utólag megspórolhattam volna...úgy érzem...de mit mondhatnék, fiatal voltam és naiv.

Legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban: a párkapcsolatok feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük. Nem hoznak semmi nyereséget, viszont annál több veszteséget termelnek - hiszen energiát és időt áldozol rá - a sikerre pedig nagyon kicsi az esély.

Te jársz jobban, ha elkerülöd a nőket - megmarad a függetlenséged, és hasznos dologra fordíthatnád azt a sok időt és energiát, amit egyébként rájuk pocsékolnál el.

2018. szept. 28. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:

nem vagy oreg, csak mivel nem hasznalod rendeltetesszeruen a termeszet elsorvasztja mivel felesleges szamodra...

:)))

2018. szept. 28. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!