Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is szoktatok sírni titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktatok sírni titokban mert nincs senkitek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:

nem, amikor úgy éreztem kell valaki, akkor elkezdtem ismerkedni

24F

2017. máj. 21. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Kifejezetten azért nem, mert nem kellek senkinek, de olyanért már igen, hogy konkrétan valakinek nem kellettem.

N

2017. máj. 21. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Már nem, mivel

1.Nem vagyok képes sírni, a régi sírás helyett maximum a könnyezés megy, az se sokáig

2.Elfogadtam, hogy "ez van". Könnyebb így. Persze ha lesz valami akkor "hurráéljen", de ha nem akkor ez van, próbálok így is boldog lenni, egyedül annyi, hogy ebben az esetben nem kívánok 50 évnél tovább élni. Sok dologról talán nem maradok le. Persze szép és romantikus elgondolás a "szeretni és szeretve lenni", de lehet ez már nem elérhető. Szex pedig nem hiányzik, mivel a maszturbálás is tud olyan jó lenni, megfelelő technikával.

2017. máj. 21. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok hajlandó sírni, nem ötéves vagyok már. Ha nagyon hiányzik, hogy legyen valaki, akkor majd ismerkedek. Olyan már volt, mint #2-nél, hogy volt konkrét ember, akinek nem kellettem és akkor eléggé össze kellett szednem magam, nehogy könnyezzek.
2017. máj. 21. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha leírnám, akkor nem lenne titok, nem gondolod?
2017. máj. 21. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert tudom, hogy simán lehetne barátom, ha ismerkednék. De jelenleg nem ez a fő életcélom.
2017. máj. 21. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem aki nem volt igy ahogy a kérdésben szerepel minek kell elmondani az ellenkezőjét a kérdező erre nem kiváncsi hogy neki minden szuper , mondjuk agy kell , hogy felfogja.
2017. máj. 21. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, én csak néha az őrület határára kerülök...
2017. máj. 21. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt, amikor igen, de ma már nem.
2017. máj. 22. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Néha, mikor azon gondolkozom, milyen lányt képzelek el magam mellé, miket csinálnánk együtt, és éppen valami szomorú zene szól.
2017. máj. 24. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!