Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez az ábra kamu, akkor miért nem látok sírni társkeresési nehézségek miatt férfit ebben a korban?
Valahányszor belinkeli valaki ezt az ábrát, mindig lehordják, hogy ez mekkora kamu, meg mekkora hülyeség, meg a kérdező egy idióta. Vagy ha válaszoló, akkor lepontozzák 0%-ra.
Holott van itt egy furcsa tény. Ti mikor láttatok utoljára 35-40 év közötti férfit rinyálni azért mert nem talál nőt? Én már az idejét sem tudom mikor láttam utoljára. Jó pár hónap vagy év is eltelhetett azóta. És élőben sem ismerek senkit aki szingli lenne abban a korban és férfi. Senkit.
Akkor mégsem olyan böszmeség ez az ábra? Lehet igazság tartalma? (Mellesleg elvileg több amerikai egyetem közös kutatása)
A 3. vagyok, van párom. 40 éves.
Az ábra egy általánosítás, láttam képeket a páromról régen, helyes volt huszonévesen is, de nem eléggé férfias nekem. Minden nőnek/férfinek más jön be. Lehet a leghelyesebb férfi is, de ha nem elég férfias és sármos, akkor nem vonzó. Egy férfi kelendő és egy nő is, ah jól néz ki bármelyik korban. A külső a lényeg. egy 20 éves nő és egy 50 éves nő is talál magának fiatalabb vagy idősebb partner/párt. Ha nem néz ki jól valaki, akkor jut, ami jut.
A 35-40 eves korosztaly nem igazan van jelen a gyakorin.
Masfelol, a tarskeresok tele vannak veluk.
Szóval nem is fogod kommentálni, hogy az ábra női része a szó szoros értelmében a gyerekkorba nyúlik?
Toronymagasrol le van szarva, hogy az idősebb férfiaknak, vagy a fiatal felnőtteknek van-e nagyobb esélyük párt találni, de nem beszelhetnenk inkább arról, hogy az ábra 15 éves kortól kezdődik, és a női rész még jócskán süllyedne lejjebb is 14,13, 12 év felé?
Ez nem bizarr számodra? Vagy valaki számára?
Nezd meg a weboldal cimet. Okos ferfiak csinaltak. Mint a kerdezo. De annyira nem okosak, ha ilyen mankoval probalnak csajozni. Amugy igen, netto rosszindulatbol csinaltak egy kutatasi forrast es adatsorokat meg nem jelolo szines grafikont.
Innentol az okosak mar csak posztolgatjak agyba fobe, hatha valaki a karjaikba esik a hatasukra. Amugy egyebkent van hatasa. Azok akik elhiszik, hogy nem kell semmit csinalni, csak varni es be fognak csajozni, na azokat jo alaposan felrevezetik. Mas hatasa nem lesz. Akarmekkora okorsegben is lehet hinni, az emberi faj csodakra kepes ilyen teren is.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!