Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik tényleg nem fogadnak "lúzereket"?
"Aki prostihoz megy, az alapból lúzer,"
Ezt 3 pontban vitatnám.
1. bizonyos pasiknál van hogy szimplán nem jön nekik össze önhibájukon kívül. Most ha az ilyen még 30+-ba is szüz mi a f........t csináljon inkább haljon meg szüzen.
2. Nagyon sok b nő nem vállal be bizonyos dolgokat pl orál ami kellene 1-1 pasinak. Na most mivel ez nekik kell, így marad a fizetős.
3. Vannak olyan embere akik magánéleti körülményeik okán szimplán nem érnek rá párkapcsolatot kialakítani de a szexből azért nem maradnának ki. Így náluk is marad a fizetős.
Persze lehet próbálkozni ilyen ingyenes szextárskersökkel is (aminek 95% pasi) de szerintem F-ként nem érdemes.
". bizonyos pasiknál van hogy szimplán nem jön nekik össze önhibájukon kívül. Most ha az ilyen még 30+-ba is szüz mi a f........t csináljon inkább haljon meg szüzen"
Te miről beszélsz? 30+ és annyira nyomorék, hogy egy nőt sem tudott felszedni? Ez nem önhibáján kívül van, ez az ő hibája, mert leszarta a személyiségfejlesztést, meg a csajozást. Az évek meg ugye teltek.
Az ilyen pasi egy lúzer, és ennek sürgősen változatni kell, vagy szegénységben és magányban fog meghalni.
#11:
1. Aki 20 fölött ÖNHIBÁJÁN KÍVÜL SZŰZ az lúzer. Mondom ezt úgy, hogy én is sokkal utána veszítettem el, prostival. De van önkritikám. Lúzer vagyok. Nem volt apakép, domináns anyakép, semmi mentor, vidéki kisváros, minden összejött és még a külsőm sem adonisz. De ezeket nem mentő körülménynek írom, evolúciós értelben selejtnek számítok.
2. Egyes alfák már tizenévesen kipipálgatnak olyanokat, mint hármas szex meg anál meg egyebek... Aki olyan nőt vett feleségül és alapított családot vele, aki még erre sem hajlandó a párjáért ott biztosra veszem, hogy nem csak ez az egyetlen gond a kapcsolatban. Ott a nő hordja a nadrágot a férfi pedig papucs. És az önérzetes hölgyek kedvéért: nem, nem azért papucs, mert nem teszi erőszakkal a nő szájába a farkát, hanem azért, mert ha erre most igénye van a férfinek (és nem barlangban éltek), akkor valószínűleg a kapcsolat elején is lett volna, a nő pedig ügyesen beszocializálta őt, hogy nincs szopás. Ebben az esetben pedig az ilyen típusú nő számára már rutinfeladat a "drágám elmosogatnál?" "drágám, elkísérsz ruhaboltba?" "drágám, hoznád a kis C&A-s szatyrot helyettem?", "drágám, anyám egy hétig nálunk lakik, tudom hogy utálod, de legyél vele kedves, különben..." és így tovább...
3. Szintén, aki nem lúzer az ki tud alakítani szexkapcsolatot. Itt is teli pofával hirdetik, hogy átlagos külsejű, átlagos jövedelmű srácoknak is sikerül.
És nem, szexpartnert továbbra sem interneten kell keresni, hiszen az olyan lenne, mintha bemondanám a déli híradóban, hogy a 0-s kilométerkőnél ma pontban 13:11:11 másodperckor el fogok dobni egy húszezrest és aki a leggyorsabb/legügyesebb/legerősebb lesz, az lesz az új tulajdonosa.
Kb. bármilyen nőre ilyen túlnyomó jelentkezés van, ha csak szexet szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!