Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A plüssök miatt nem fogadnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plüssök miatt nem fogadnak el a pasik?

Figyelt kérdés
28 éves, közgazdasági szférában dolgozó nő vagyok. Saját házam van már, de a költözéskor nem volt szivem kidobni/elajándékozni a plüsseimet. 2 polcnyi állatfigurás plüssökről van szó, mindegyik ajándék volt, köt egy emlékhez. Volt olyan pasim, aki szerint ez beteges. Csak kedvesek nekem. Ezért nem lehet komoly párkapcsolatom? Ennyire zavarja a férfiakat?

2019. aug. 2. 08:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Nekem kb. 70 db van, hanem több, és a mai napig gyűjtöm, pl az ilyen Penny pontgyűjtéskor is. A lakásunk (háromnegyed lakás az én nevemen van, a többi a páromé) tele van plüssökkel, párommal mégis együtt vagyunk 6 és fél éve. Tudja, hogy én ezt szeretem és elfogadja.

Nem ezen múlik.

2019. aug. 2. 08:42
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Mindenkinek vannak emlékei, neked plüss formában van.

Egy érett felnőtt férfi nem fog ezen problémázni.

Mennyivel másabb, ha gyereked lenne és ott heverne egy csomó plüss a földön? Ugyanúgy a lakásban van.

Akkor is lelépne a pasi, mert úristen plüss...?

2019. aug. 2. 08:43
 3/16 anonim válasza:
87%

Engem nem zavarna, ha lenne két polc tele plüssel, nem hinném, hogy ez a döntő tényező

Az persze más lenne, hogyha azokkal aludnál stb.

2019. aug. 2. 08:43
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Lehet sok pedo videot nézett es masra asszocial nem epp a kedves emlekekre hogy miert ilyen a berendezesed
2019. aug. 2. 08:46
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
Én a plüssök éles figyelme mellett szexualizálnám meg mindenedet. 🙂
2019. aug. 2. 08:52
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Akkor nekem el kéne válnom? Két mennyezetig érő polc tele hasonló dolgokkal. Külön ezeknek kellett venni rózsafa polcrendszert.

Továbbá, csak orchideából van kb 100 cseréppel. Más virágokról nem beszélve. Plüssök, különböző ilyen-olyan díszek, hozzá az őserdő. Szereti őket, ezért jót tesz a lelkének. Ebből következik, hogy a kapcsolatunknak is jót tesz. Az ember ilyen apróságokban korlátozná a másikat, az a kapcsolatot rombolná.

2019. aug. 2. 09:00
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem zavaró egyáltalán, amúgy meg mindenki azt tesz ki a polcára amit akar. 29F
2019. aug. 2. 09:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem simogatod őket végig egyenként reggel és este hogy jó reggelt / jó éjt kívánj nekik, akkor nem kellene gondnak lennie.

Ha naponta foglalkozol velük esetleg be is mutatod a pasikat nekik, akkor lehet, a plüssök miatt van.

2019. aug. 2. 10:01
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Nekem tetszene ez ha te tetszenél😉
2019. aug. 2. 10:33
 10/16 anonim ***** válasza:
25%
El tudom képzelni, hogy valaki emiatt ne tudjon felnőttként tekinteni rád.
2019. aug. 2. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!