Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A plüssök miatt nem fogadnak el a pasik?
Nekem kb. 70 db van, hanem több, és a mai napig gyűjtöm, pl az ilyen Penny pontgyűjtéskor is. A lakásunk (háromnegyed lakás az én nevemen van, a többi a páromé) tele van plüssökkel, párommal mégis együtt vagyunk 6 és fél éve. Tudja, hogy én ezt szeretem és elfogadja.
Nem ezen múlik.
Mindenkinek vannak emlékei, neked plüss formában van.
Egy érett felnőtt férfi nem fog ezen problémázni.
Mennyivel másabb, ha gyereked lenne és ott heverne egy csomó plüss a földön? Ugyanúgy a lakásban van.
Akkor is lelépne a pasi, mert úristen plüss...?
Engem nem zavarna, ha lenne két polc tele plüssel, nem hinném, hogy ez a döntő tényező
Az persze más lenne, hogyha azokkal aludnál stb.
Akkor nekem el kéne válnom? Két mennyezetig érő polc tele hasonló dolgokkal. Külön ezeknek kellett venni rózsafa polcrendszert.
Továbbá, csak orchideából van kb 100 cseréppel. Más virágokról nem beszélve. Plüssök, különböző ilyen-olyan díszek, hozzá az őserdő. Szereti őket, ezért jót tesz a lelkének. Ebből következik, hogy a kapcsolatunknak is jót tesz. Az ember ilyen apróságokban korlátozná a másikat, az a kapcsolatot rombolná.
Ha nem simogatod őket végig egyenként reggel és este hogy jó reggelt / jó éjt kívánj nekik, akkor nem kellene gondnak lennie.
Ha naponta foglalkozol velük esetleg be is mutatod a pasikat nekik, akkor lehet, a plüssök miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!