Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A plüssök miatt nem fogadnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plüssök miatt nem fogadnak el a pasik?

Figyelt kérdés
28 éves, közgazdasági szférában dolgozó nő vagyok. Saját házam van már, de a költözéskor nem volt szivem kidobni/elajándékozni a plüsseimet. 2 polcnyi állatfigurás plüssökről van szó, mindegyik ajándék volt, köt egy emlékhez. Volt olyan pasim, aki szerint ez beteges. Csak kedvesek nekem. Ezért nem lehet komoly párkapcsolatom? Ennyire zavarja a férfiakat?

2019. aug. 2. 08:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, és rengeteg plüss-és díszállatom van. Nagyon cukrok! ♥😺🐭🐰🐨🐼🐀🐇🐻🐨
2019. aug. 2. 11:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, valami más van, ha nem fogadnak el.
2019. aug. 2. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Ezzel kezded az ismerkedést hogy "szia, van otthon 327 plüssöm két polcon"? Mert amúgy szerintem senkit nem zavarna, nőknél amúgy is teljesen normális az ilyesmi. Egy ismerősöm 50 cm plüssmacskát kapott tőlem diplomaosztóra és nagyon tetszett neki. :D
2019. aug. 2. 11:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok, nekem is van sok plüssöm, sőt az egyikkel gyakran együtt is alszok mai napig. A barátomnak még tetszik is, hogy így ragaszkodom hozzájuk. :)
2019. aug. 2. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 37 vagyok, férfi, és van egy játékkutyám, aki tiltott minden más ember számára, annyira ragaszkodom hozzá.

Szóval engem nem zavarna, elfogadnám a helyzetet:).

2019. aug. 2. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha jó nő vagy, akkor tarthatsz disznókat is a lakásban :D

Gondolom nem a plüssmackóid miatt nincs barátod...

2019. szept. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!