Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogadnak el a lányok hamarabb egy primitív kisebbségi srácot, mint egy kövér magyart?
"a lányok"
ja, mindegyik. :D #stopáltalánosítás2016
Írd már le, kérlek, hogy egészen pontosan kiket értesz az alatt, hogy "lányok"? Gondolom megint csak egy nő alapján sikerült levonni ezt a csodálatos következtetést.
Addig véletlenül se juss el az okoskodásban, hogy ha a kövérséged miatt utasítanak el mindig, akkor meg kéne emelni a se.ggedet, és néha ki kéne hagyni egy-két étkezést. Most jön az, hogy az túl sokba kerül:__________ <-- Ide jönnek a kifogások.
Tudom, tudom, már szültél két gyereket, amúgy is elkapott a klimax, abszolút rajtad kívül álló, hormonális oka van a testsúlyodnak!
Mert ők nem rasszisták?
Huuu barátom, akkor én is kérdezek!
Miért van az, hogy a kövér férfiak mindenki másra mutogatnak csak tukorbe nem akarnak nézni?
Ez is jó kis általánositás volt.
Női agy: sötét barna bőrű férfiak = különleges ,menő dolog, nem unalmas.
(nem vagyok rasszista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!