Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai nők, miért lehet, így ennyire könnyen felszedni csak szexre őket?
Figyelt kérdés
Semmi tartás nincs a nőkben komolyan mondom elmegyek szórakozni nem vagyok egy adonisz, sőt, De így is szinte majdnem minden hétvégén össze tudnék szedni egy nőt, aki nálam alszik és összegyűröm vele a lepedőt. Komoly kapcsolatot meg abszolút nem akarnak, egyszerűen hihetetlen hogy ilyenek a mai nők, tényleg csak a szex érdekli őket és lassan a kisujjamat nem kell megmozdítani, hogy az ágyamban legyen egy csinos nő2019. szept. 29. 10:30
11/17 anonim válasza:
Elmész egy ilyen kuplerájba, és csodálkozol, hogy tele van ribikkel.
Oda azok a csajok mennek, akik csak szexet akarnak.
Ha ez téged zavar, ne menj oda.
12/17 anonim válasza:
Ha csak fele ilyen tapasztalatom lenne én boldog lennék.
Velem egy nő sem akar semmit...
30F
13/17 anonim válasza:
Üdv a mai világban! Bizony már nem akarnak a nők sem feltétlenül komoly kapcsolatot. (Pláne nem egy diszkóból felszedett pasival) Ők is van hogy csak szexet, szórakozást keresnek.
Hát ez van. The end-
14/17 anonim válasza:
Téged miért ilyen könnyű felszedni szexre?Neked se lehet sok tartásod.A titok csak annyi,hogy ha csak szexelni akarok,akkor elviszek valakit.Komoly kapcsolatba pedig nem ugrunk bele csak úgy.A szex az más.
15/17 anonim válasza:
Ha szexet akarok csak, akkor miért kéne előadnom az elérhetetlen meg futni a felesleges köröket. Én szexet akarok, ő szexet akar, tiszta sor. A férjemet már "megfuttattam", első pillanattól fogva tudtam, hogy nem csak szex kell tőle.
16/17 anonim válasza:
Csúnya pasival még sok esetben pénzért SEM feküdnek le a nők, ingyen meg pláne NEM, kérdező, te mégis hol élsz?...
17/17 anonim válasza:
Hát én még életemben sem voltam olyan helyen, ahol a nők csak szexet akartak. Sőt, még olyan nővel sem találkoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!