Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkóban, városnapon, hogy lehet könnyen felszedni pasikat?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de hétvégén lesznek városnapok és szeretnék felszedni egy pasit.. Nem azért most, mert lesznek a városnapok, már régebb szeretnék, de gondoltam, most könnyebb lesz. Ha van valami ötletetek, akkor írjátok meg légyszi :D2010. jún. 23. 18:31
1/9 anonim válasza:
írj email egy képpel és megmondom van e esélyed. muhaha - egyébként Mosoly, szemezés, cheer.
3/9 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ez is jó ismerkedöhely...
4/9 anonim válasza:
Ha jól nézel ki könnyen, ha nem akkor nehezen.
5/9 anonim válasza:
Üljél, és szürcsölgess lájtkólát. Ahogy azt minden társad csinálja.
6/9 anonim válasza:
'Felszedni pasikat' nem túl nehéz, de szerintem várj még a középiskoláig.
7/9 anonim válasza:
SZErintem vegyél egy kiskutyát :) Nekem egy kis nyulam van és buknak rá :) xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!