Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után már esélytelen hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után már esélytelen hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

22 vagyok és még nem volt. Az a gond hogy nem tudom kialakítani a kapcsolatot. Mert voltak lányok akiknek bejöttem. Ráadásul nagyon szépek is voltak. Csak túl sokára jöttem rá hogy tetszem neki, és túl lassan közeledtem felé. Meg mivel nem volt még barátnőm így kicsit félek az egészről, mert nincs tapasztalatatom.

Nem akarok örökre egyedül lenni. Meg én szeretnék később családot is.

2019. szept. 27. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Változásról hallottál már? Hibáid kijavításáról esetleg?

Google nem a barátod, hogy keress olyan oldalakat, amikkel tudnád magad fejleszteni?

Nem sírni kell, hanem cselekedni.

2019. szept. 27. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen esélytelen...
2019. szept. 27. 13:52
 3/4 Rockarc ***** válasza:
54%

Inkabb ugy mondanam, hogy egyre eselytelenebb. Amig telik az ido, addig masok fejlodnek es meg nagyobb hatranyod lesz. Jo esellyel lemorzsolodtal mar a tarskeresesben, ritka, aki innen osszekapja magat.

Kettozott erovel kene belevetned magad az onfejlesztesbe, de ez miert 22 evesen jut eszedbe? Hol voltal az elmult 6-8 evben? Ha eddig csak a sultgalambot vartad, akkor vajon tudsz-e penzt, energiat, idot, kokemeny munkat magadba fektetni? Ketlem. Motivacio keves, a szemelyiseged nem differencialodott, sekelyes, felszines szinten ragadtal meg. A mai csajok nem fognak tudni mit kezdeni veled.

43F

2019. szept. 27. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem ha egeszseges vagy beszelgess lanyokkal
2019. szept. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!