Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért esnek kétségbe, ha hosszabb ideig nincs kapcsolatuk?
Nekem a legjobb. Nem érdeklem a nőket, DE! aszexuális vagyok. Ez a létező legjobb kombináció.
Mondjuk jó lenne néha odabújni valakihez.
28F
Sok a kapcsolatfüggő, társfüggő ember.
A rosszabb az, ha ezt azoknak is be akarják beszélni, akiknek nem okoz problémát egyedülállóként élni.
Mert az emberek jó 80%-a úgy gondolja hogy az ő élete konkrétan azon áll vagy bukik hogy neki van e párkapcsolat avagy nincsen.
KIZÁRÓLAGOSAN ez ad értelmet az életüknek. Magyarul párkapcsolat függök.
Ebből következik ha nincs kapcsolatuk mint a hisztis kölykök jönnek ide fel rinyálni. (90% pasi 10% nő)
És gyártják itt a hülyébbnél hülyébb elméleteiket a csak izmos kigyúrt milliárdosnak jut nő, férfi többlet van, hol ismerkedjek ? Úgy hogy egész nap b meg a gép mögött ül és ki ne mozdulna otthonról.
Próbáltam a társkeresőt de nem működik F. Még véletlenül se zavarjon hogy luzer Jóskáék 90%-a pont ugyanúgy társkersözik. R-GO átlag 1 csajra jut 9 pasi mindenhol a fullosakra meg 4-500 is. Minek írjon vissza ? És nem érti :D
Hol vannak a normális pasik ? Szerinted mégis hol ? Putyin bátyánk bezárta őket egy Atomfegyver raktárba ?
Vagy mondjuk valaki mással vannak kapcsolatban vagy ne adj ég elváltak ?
Esetleg jó nekik egyedül is ?
Meg elváltam 2-3-4 gyerekkel hol találok magamnak új pasit ? Még véletlenül se számold ki hogy 3 gyerek eltartása mennyi pénz.
És mért is várod el azt hogy egy független csávó nevelje a más kölkét ?
Már az önmagában röhej hogy felnőtt emberek 25-30-40+ mért másoktól várják el azt hogy oldják meg a problémáikat ?
Ez nem olyan hogy szeretnék egy telefont de nem értek hozzá van rá 50 E. Legyen a kamerája 10 megapixeles.
Legyen a háttér tárja 32 GB meg legyen Micro SD-vel bővíthető.....Ezen nem lehet így segíteni.
De nem értik és továbbra is jönnek az Állam adjon nekem nőt meg ilyen hülyeségekkel. Szóval egy ponton túl olyanokat lehet röhögni hogy eszed megáll.
"Ettől függetlenül, akivel közelebbi kapcsolatban vagyok, meg mer nyílni, azok sírnak, hogy ez a szingliség nagyon pocsék."
Mert a szinglit és az egyedülállót az emberek 95%-a rendszeresen összemossa. (Elég idegesítő.)
Szingli az aki SZABADON, tudatosan választotta ezt az életformát (annak minden előnyével és hátrányával) és ez az Ő döntése volt, nem pedig egy kényszerhelyzet.
Egyedülálló az aki épp kiszállt egy kapcsolatból vagy soha nem is volt neki. Számára ez egy kényszerhelyzet nem egy szabad döntés. Ő tulajdonképpen ennek a helyzetnek az áldozata.
Számára ez az állapot nem tartalmaz semmiféle előnyt vagy örömet.
Nem azért nincs senkije mert előbbivel ellentétben ő nem kívánt ezzel vesződni (és mondjuk elküldözgette az embereket) hanem azért mert soha az életben a lőtéri kutya sem jelentkezett nála.
Nem tudom menyire érhető a különbség.
Nekem viszonylag sokszor leszakadt már a képem az ilyen erőltetett lesajnálásoktól. Hogy jaj te szegény nincs senkid de sz...r lehet neked.
Igen még véletlenül se essen le hogy vannak helyzetek amikor te eldöntheted hogy mit szeretnél és nem kötelező igent mondani.
Az ember elméletileg azért gondolkodó lény hogy mérlegeljen bizonyos döntéseket azoknak a következményeit , előnyeit és hátrányait kötöttségeit az ebbe való befektetést, az életed radikális megváltoztatásának tényét.....
De nem ! Az emberek 80%-a szerint kb akármelyik hülye jó lesz kapcsolatra. Aztán sírnak hogy milyen rossz nekik.
Pont ezeknek a következményeit lehet olvasni napi 200 rinyás kérdésben és nem értik hogy némi ésszel elkerülhették volna mindezt.
Döntések és következmények, mérlegelés és annak hiánya.
Én évek óta vagyok egyedül, de egyébként nyitott lettem volna kapcsolatra, ha valaki olyannak tűnik. Csak sajnos nem nagyon akadtam olyanra, akivel úgy éreztem, annyira egy húron pendülnénk. Sok pasi húzza valamennyire a nem működő ismerkedést is, hogy legalább a testi érintkezés igényét kielégítse, de engem az nem izgat annyira, tehát nem játszom a bazári majmot egy pár éjszakáért.
Ritkán van, hogy annyira szexhiányom van, hogy már egyenesen belezavar a gondolatmenetembe, és olyankor keresek rá társat, de nem szoktam ott megjátszani a kapcsolatosdit.
Egyébként nem tudom, lehet már képtelen is vagyok párkapcsolatra. Az alap rutinok, hangulatzavaraim, gondolkodás a jövőről is lecsapolja szinte minden energiámat. De pánikot nem érzek ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!