Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban hajlamosabbak a nők "kicsúszni" a szülésre alkalmas korból, mintsem olyan társ jelölttel összejönni, aki nekik nem minden ízben tökéletes?
Nagyon válogatósak a nők, és egyre tovább húzzák a gyerek vállalást, ha nincs minden ízben tökéletes társ. Mi sem mutatja ezt jobban mint az országos statisztika, évről évre csökken pár százalékkal a születés szám.
A mai nők úgy tűnik nem hajlandóak megalkudni semmilyen téren, még az sem tartja őket vissza ha egyedül maradnak végül család nélkül. Meg ez a halogatás, hogy ó ráérek még, mikor már 30 is elmúlt. Nagymami az mondogatja, hogy meg kéne már házasodni, meg hol van már a vőlegény, hol vannak a gyerekek, de az öregeket lerendezik annyival, hogy jól van mami, te még más rendszerben nőttél fel, nem értesz te ehhez.
Való igaz, régebben más volt az élet, de anno nem volt ilyen, hogy egy nő a tökéletes pasira várt amíg meg nem ráncosodott.. Régebben az volt, hogy aki volt helyben, azzal kellett családot alapítani még 20 éves kor előtt oszt cső. Kutyát sem érdekelte, ha a nő szerint a férfi nem volt minden ízben tökéletes az ő igényeinek. Ez volt és kész.
A mai nők már egyszerűen képtelenek, kompromisszumot kötni, képtelenek lemondani a nem vagy csak kis számban létező tökéletes álompasikról?
Túl kényelmessé és szórakoztató lett a világ. Tulajdonképpen mindenki csak bizonyos paraméterekkel rendelkezö tárgy. Azt vesszük meg, akinek a szolgáltatásai passzolnak az elvárásainkhoz.
Régen, a csóróságban egymásra voltak utalva az emberek, közösen húzták az igát. Ma már egy ember, akár önállóan is meg tud élni. A szabadidejét teljes egészében magára tudja szánni. Minek ide bárki is, aki "hibás"?
A boltokban készen kapsz mindent. Rengeteg a szolgáltató cég is. Minek a férfi? Minek a nő? Ja, a szex.
Régen még maga a táplálék előállítása is kétemberes feladat volt, ma már nem az. Sőt, ma már főzni sem kell tudni. Aztán így van ez a párkapcsolatokban is.
Mert ami kell: hogy szórakoztasson, utazzunk együtt, borozgassunk, vacsorázgassunk éteremben, túrázzunk, este meg szexeljünk. Viszont a mindennapokban a hátunk közepére sem kívánjuk a másikat. Így mindenki megmarad szabadidő szórakoztató programnak.
Én maximálisan megértem a nőket, ráadásul a nők a végtelenségig is kibírják szex nélkül, aki meg nem, annak minden újjára 10 pasi jut.
A világ akkora fordulatot vett, hogy a férfi dominancia átfordult férfi szerencsétlenkedésbe.
Azért még nincsen világvége :)
Hát igen mindenkinek bele kell fektetni az energiat. Rinyalas nem térül meg.
33-as. Óóó, az a régi gonosz világ! Ahol kivétel nélkül csak verték és erőszakolták a nőket.
Nem tudom, hogy itt a gyk-n csak ilyen istenkáromló, erőszakos, gyilkos, elvetemült családokból származnak a nők? Nekem ez egy ideje már feltűnt. A férfiakat szidja sz összes, majd bevallják hogy a saját apjuk egy ultra lúzer senkiházi, és ők csak és kizárólag abban hisznek, hogy évezredeken keresztül, sőt, már a hím egysejtű is erőszakolta a nőstény egysejtűt az ősóceánban. Mert hát csak a 70-es évektől van szép új világ, és a gonosz férfiak jól meglakolnak, és most már a nőké a döntés. Oké!
Akkor nézzük ennek eredményét: nincsenek hagyományok, nincsenek családok, a gyerekek neveletlenek, igazából az online világon kívül életképtelenek. Nincs előttük sem női, sem férfi, sem követendő családmodell. A fúk, a lányok egyszerűen nem tudják kezelni a másik nemet, mindkettő csak tárgyként használja a másikat. Emocionális mélyrepülés vette kezdetét már vagy két évtizede. Tartás nélküli lányok serege, akik azt sugallják a férfiak számára, hogy minden csak a szex, semmi érzelem.
Nos ez lenne az a csodálatos női világ? Hát ehhez gratulálok!
Tudod, még nem is olyan régen, egy fiúnak bizonyítani kellet egy lány előtt, a lány családja előtt. Normálisak voltak az értékrendek, voltak szabályok. Aztán most dőlj a kardodba, mert ez volt az általános. Aztán meg a pont az "i"-re meg az, hogy rengeteg normális házasság és kapcsolat volt régen, sokkal több mint manapság. Persze a ti lelketeknek könnyebb, úgymond megnyugtatóbb abban hinni, hogy régen egy pokol volt, és igazolást kaptok a ti NŐI lúzer életetekre, hogy miért is vagytok egyedül.
Mert az van, hogy vannak a siránkozó fiúk, meg az önkéntes szingli, de LÚZER nők.
Én a magam részéről örülök ennek, mert így az élet elvarrja a szálakat. :D
Nekem egyik felmenőm sem verte a párját, hanem mintás családi életet éltek, egymást segítették, támogatták. A ti ultra gáz család mintátok meg nem volt annyira elterjedt, mint ti az propagáljátok. Mondok egy példát: apám sosem aludhatott anyáméknál, sőt, haza kellett vinnie legkésőbb 8-ra. Ma mi is van? 25 éves lány 30+ szexpartner? Szuper. Persze ez a menő és modern. Jól van, hál'Istennek a feleségem nem ilyen, bár az ilyen ribizliket mindig is kerültem.
Engem a saját nagyapám molesztált. Amúgy egy papucs férj volt, anyám nem is tudta mi történt. A nagyanyám sem, ő csak gyerekcsinálási céllal feküdt le az öreggel, mert a szex az mocskos dolog. Kár hogy el volt nyomva az öreg, talán én megúszom traumák nélkül a gyerekkoromat....A férjemet ütötték verték a saját szülei kiskorában, mindketten ittak is. Most 80 körül járnak. Én egyetlen boldog párt sem láttam sem a szüleim sem a nagyszüleim korosztályában, csak kirakat kapcsolatokat meg az elfedett drámák és titkok őrizgetését. Én sem vagyok már fiatal. De látom a fiatal unokahúgaimon, hogy szenvednek, mert nagyon nehéz rendes, normális férfit találni. (Ahogyan nőt is, ezt is készséggel aláírom)
Ők persze nem fekszenek össze akárkivel, én sem tettem.
És már ne is haragudj, de attól nem lesz selejtes és alávaló a világ, hogy a nőknek is vannak jogaik és ők ezekkel a jogokkal élve inkább egyedül maradnak, mint hogy össze jöjjenek a hozzád hasonló siránkozó lúzerekkel. Ugyanis a kérdés erről szólt, ne tereljünk! Nem, nem fognak mosolyogva főzni amíg te a kertben szöszmötölsz, mert ők beszélgetni akarnak és valódi társat maguk mellé, nem egy jókedélyű szerelőt. (ez nem azt jelenti, hogy nem fognak főzni egyáltalán, hanem hogy nem ebben fog kicsúcsosodni a családi idill) Egy új világ van születőben, ami még nincs kész. A társadalom érzi a szülési fájdalmakat. Te olyan vagy, mint a gyermek aki születés közben inkább vissza bújna, de a fejlődést nem lehet megállítani.
A szabadság a leggyönyörűbb dolog a földön, de ára van. És ezt az árat nem mindenki akarja megfizetni, ebből jönnek az ilyen olyan "mai " fiatalok. De majd megtanulják. A szabadság ára, hogy felelősséget vállalsz a tetteidért. Én ezt teszem. Te miért nem? Miért visszafelé mutogatsz és a jelent szidod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!