Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban hajlamosabbak a nők "kicsúszni" a szülésre alkalmas korból, mintsem olyan társ jelölttel összejönni, aki nekik nem minden ízben tökéletes?
Nagyon válogatósak a nők, és egyre tovább húzzák a gyerek vállalást, ha nincs minden ízben tökéletes társ. Mi sem mutatja ezt jobban mint az országos statisztika, évről évre csökken pár százalékkal a születés szám.
A mai nők úgy tűnik nem hajlandóak megalkudni semmilyen téren, még az sem tartja őket vissza ha egyedül maradnak végül család nélkül. Meg ez a halogatás, hogy ó ráérek még, mikor már 30 is elmúlt. Nagymami az mondogatja, hogy meg kéne már házasodni, meg hol van már a vőlegény, hol vannak a gyerekek, de az öregeket lerendezik annyival, hogy jól van mami, te még más rendszerben nőttél fel, nem értesz te ehhez.
Való igaz, régebben más volt az élet, de anno nem volt ilyen, hogy egy nő a tökéletes pasira várt amíg meg nem ráncosodott.. Régebben az volt, hogy aki volt helyben, azzal kellett családot alapítani még 20 éves kor előtt oszt cső. Kutyát sem érdekelte, ha a nő szerint a férfi nem volt minden ízben tökéletes az ő igényeinek. Ez volt és kész.
A mai nők már egyszerűen képtelenek, kompromisszumot kötni, képtelenek lemondani a nem vagy csak kis számban létező tökéletes álompasikról?
9-es. Ja, mert régen internet nélkül, abból a minimális választékból is születtek kapcsolatok, családok. Ma meg a végtelen választékból nincs egy normális. Na itt van elszva a dolog.
Én anno a '90-es években olyan 10 lányból tudtam választani, azaz ennyi volt a kínálat. Ebből össze is jöttem egy párral, sosem léptünk félre, és egy kellemes, mai szemmel nézve aranyos párkapcsolatokban éltem. Majd végén megházasodtam, és azóta boldogan élünk mint család, van gyerekünk, lakásaink, autóink, munkánk stb.
A mai emberekkel meg az a baj, hogy senki sem elég jó, senki sem elég szép, senki sem elég okos, humoros stb. Az idő telik, aztán 40 évesen megy a kapkodás, csak hát akkor sem elég jó és szép senki. Ez pedig zsákutca. Azért kíváncsi leszek a mai huszonéves generációra mondjuk 50 évesen. A fele öngyilkos lesz, bár ne legyen igazam. Nincs tartásuk, extrém gyengék lelkileg, a fiatalkori "szépségük" elvesztését képtelenek lesznek feldolgozni, a többségük komoly párkapcsolatra, családalapításra alkalmatlan. Tulajdonképpen a fajfenntartás egy "C" vágány számukra, viszont olyan szépen meg tudják magyarázni önmagukat. Üres szavak ezek, a természet nem lesz elnéző, és ez túl sok lesz nekik.
Ott a mesterseges mrhtermekenyites vagy az orokbe fogadas. En nem aggodok ilyen hulyesegeken!
N/36
Igen, csak az a baj, hogy ha mégis szül a nő, sok esetben a férfi vagy már terhesség alatt, vagy a gyerek megszületése után nem sokkal otthagyja a nőt, mert hogy nem erre számított. Azt is kalkuláld bele, hogy azért régen ilyen nem nagyon történt, így a nők úgymond biztosabbak lehettek a partnerükben.
Az meg megint más, hogy egyrészt hova még szaporodni ha túlnépesedett a bolygó, milyen jövője lesz egy ma született gyereknek (meddig kap majd friss levegőt, friss ivóvizet?) másrészt meg ha nem kötelező a szomszéd Sanyival összeállni mert csak ő jut, akkor nyilván mindenki megkeresi azt a személyt, aki vonzza és akivel egy jó kapcsolatot ki tudnak alakítani. Épeszű, és életképes ember nem olyat választ párnak, aki taszítja és akivel nem lehet szeretetben eltölteni a napokat.
Most minek eroltetned mindenkinek a gyereket? Manapság legtobb szülő csak szenved a gyerekkel! Lehet azert tolodik ki mert halogatjak a szenvedest,nyugalmat akarnak,igy os sok a stressz.
Lehet azért is mert tényleg magyar mentalitás hozzaallas rossz,kevés akivel lehetne.
Vagy anyagi okokból h nagyon kiszgamtatottak sokan,bár ezt nem tudom gyerek azért rengeteg pénzt hoz a konyhara a halom tamogatassal.
Szerintem rwgen3se volt jó a.pár kapcsolat pont emiatt h akkor csak 20 ból valszhattal kineztek akinek átmenetileg nem volt,es letrejottek a sok kepmutato boldogtalaln hazassagok ahol nem valtak el inkabb turtek a szeretoket.
Ma meg fűvel faval nem kell kötöttség nehézség kockazat bevallalas,csak fogyasztoi tarsadalom van. Legalabb nem kell hazudni kifelé h minden oke vagy h mindenkinek bejön a családi eletforma.
Magyar tarsadalom mentálisan még alacsony szinten van.
Igen, akinek van egy kis esze az bizony így fogja csinálni. Aki akkora ösztönlény, hogy mindegy kinek csak puja legyen az szerinted mennyire értelmes ember?
Ahogy eleve annak sincsen értelme ha olyannal vagy együtt aki nem tökéletes számodra. Ha valakivel kapcsolatban kompromisszumot kell kötnöd, hogy hát végül is jó lesz ő is az soha de soha nem lesz normális, egészséges, boldog kapcsolat.
A régi időket pedig ne keverjük már ide, szó sem volt párkapcsolatokról vagy boldog családról. Gyereknemzési közösségek meg együtt élés volt és kész, nem pedig kapcsolatok. Alig volt olyan kapcsolat ahol legalább valami halvány érzelem lett volna a felek között. Menj el egy idősek otthonába és hallgass meg néhány sztorit a házasságaikról, már is nem fogod azt gondolni, hogy régen jó volt. Nem értem hogy tud valaki pozitívumként tekinteni arra, hogy nulla választási lehetőség volt és azzal kellett leélni az életed akit még csak nem is szerettél akármennyire szar volt a kapcsolat.
1. Manapsag a nok es a ferfiak is tovabb tanulnak nem 4 elemivel hazasodnak igy kitolodik a gyerekvalalas is
2. Sok pasi sem akar gyereket 35 ev alatt minek ? O elni akar
3. Bizonytalanra miert szuljon egy no ? Melyik akar egyedul lenni a gyerekkel?
4. Az anyagi dolgok regen volt hozomany volt hol lakni mas volt a csaladszerkezet osszetartobbak voltak sok esetben 4 generacio is egyutt lakott segitve egymas
Manapsag nagyreszt magukra vannak hagyvan a fiatalok... A sulik utan jo par evig nincs hova mert ciki szulokhoz szulni.
Es igen en mem zenyesz kanca vagyok nem az a dolgom h szuljek azt makd en eldontom h akarok e vagy sem es kinek. Megtehezem h a szamomra a legjobbat valasztom. Ahogy a pasik is ezt csinaljak manapsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!