Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 feletti csinos nőnek mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti csinos nőnek mik a reális esélyei, hogy saját családja legyen?

Figyelt kérdés

Amikor még se kapcsolata, se gyereke nincs, de szeretne.

És nem felcsináltatná magát, hogy egyedül nevelje fel, hanem családként.

2019. szept. 23. 10:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
21%

Tegyünk egy próbát. Mivel 40 felettiről volt szó de nem volt kikötve, hogy mennyi legyen 45 éves nő akiről beszélünk.

Regisztráljunk 45 éves nőként, hogy családot szeretnénk, és nézzük meg van e rá vállalkozó férfi.

Csináljuk meg ugyanezt 25 éves nővel.

Mi fog kijönni?

Az, hogy sokkal kisebb esélye van ennyi idős korban egyáltalán megfelelő férfit találni hozzá.

2019. szept. 26. 05:09
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

#30: Nem vagyok lusta, de ne gondold, hogy az ide napi szinten írogatók olyan rengetegen vannak.

Egyébként szerintem is sokkal jobb, ha valakinek 35 felett megjön az esze, újragondolja az addigi életét és úgy dönt, hogy 40 körül családot szeretne. Csak ne állítsuk be ezt életcélnak a fiatalabbak számára. Igenis a 20-30 közötti kor az, amikor a legjobbak az esélyek a pártalálásra, családalapításra. Ha ez nem jön össze, akkor sem kell elvonulni és magányosan élni, csak ne adjuk be azt a fiataloknak, hogy "ráérsz még, a szomszéd Piri is 50 évesen jött össze egy igazi 30 éves családcentrikus macsóval és 52 évesen szülte az első gyerekét".

2019. szept. 26. 08:27
 33/38 anonim ***** válasza:
95%

31 ez nem kor függvénye

Baràtnöm szülei elvàltak. Az apukaja es anyukaja is a tarskeresön talàlt komoly társat meg is hàzasodtak. En meg 23 èvesen kapom a neten az olyanokat hogy benne vagyok e szexben kb azonnal.

2019. szept. 26. 08:37
 34/38 anonim ***** válasza:

"Egyébként szerintem is sokkal jobb, ha valakinek 35 felett megjön az esze, újragondolja az addigi életét és úgy dönt, hogy 40 körül családot szeretne. Csak ne állítsuk be ezt életcélnak a fiatalabbak számára"

Egyetértek ebben, annyit fűznék hozzá hogy sokkal gyakoribb az az eset, amikor nem kellett megjönnie a nő "eszének", hanem egyéb nehézségek miatt kezdenek bele később. Pedig már volt akivel korábban is tervezték, de problémák adódtak, és sokkal többször anyagiak, mint azt otthon a fotelből elképzelitek. Tudom hogy a divatos sorozatok és egyéb néphülyítések miatt az összes ilyen nőt Szex és New York stílusba akarják beskatulyázni, de ez nem így van, és az csak az egyik eset ahol az apajelölt miatt volt gond, ezen kívül nagyon sok minden van ami hátráltató tényező.

2019. szept. 26. 09:39
 35/38 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a baj, hogy szex és new york, hanem az empátia teljes hiányával.

[link]

Nézd meg h gondolkodik egy 40es, meg egy 25 éves. A 25 éves egyszerűen csak kihanszálni akarja a "javakat", s még lekiismerete sincs. Kettős mércével látja a világot. Szerinted az ilyen képes lenne felelősséget vállalni egy gyerekért? Ugyan már...

2019. szept. 26. 11:40
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
#34: Persze, rengeteg oka lehet a késői gyerekvállalásnak. Butaság lenne kijelenteni, hogy csak a nők lustasága, halogatása az oka ennek. Szerintem sokkal tudatosabban kellene felkészíteni a fiatalokat a családalapításra, nem csak hagyni, hogy "majd csak talál valakit". Pl. a sok felesleges iskolai tananyag (aminek a 60-70%-át az életben nem fogja használni, meg már a szülei idejében is elavult volt) tanítása helyett lehetne ilyen irányú oktatás. Miért fiatalon célszerű családot alapítani, hogyan alapozzák meg az anyagi biztonságot ehhez... stb. Mert biztosan hasznos a deriválás, fontos tudni hogy mi is az a kovalens kötés, sőt nem árt meg senkinek az sem, ha tudja, hogy hány négyzetméter erdő van ma Magyarországon, de ezektől még nem lesz sikeres a társkeresésben és a családalapításban.
2019. szept. 26. 12:35
 37/38 anonim ***** válasza:
Meg a minimálbért kéne a duplájára emelni és ahhoz igazítva emelni a többi fizut is, mert a legtöbb állásban baromi keveset fizetnek, aztán vagy 40 éves, mire elérsz valamit is, jó esetben. Ilyen CSOK-okkal a csupasz vlagra nem vagyunk kisegítve.
2019. szept. 26. 13:09
 38/38 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban azt gondoltam, lesz családom, de szerencsére nem lett. Alkalmas férfit nem találtam, és mára rájöttem, hogy a gyereket sem szeretnék. Szóval a mai hűtlenséggel átszőtt, és már az embereket gyerekkorban romboló világban az eddigi legjobb útnak az egyedüllét adódott. Nemrég átlépve az említett kort néha reménykedem, hogy lesz egy becsületes, tisztességes párom, de aztán visszazökkenek a valóságba.
2019. szept. 27. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!