Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 feletti csinos nőnek mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti csinos nőnek mik a reális esélyei, hogy saját családja legyen?

Figyelt kérdés

Amikor még se kapcsolata, se gyereke nincs, de szeretne.

És nem felcsináltatná magát, hogy egyedül nevelje fel, hanem családként.

2019. szept. 23. 10:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
35%
6os, nem arról van szó, hogy nem jön össze, hanem magas egészségügyi kockázat van már ilyenkor mind a babára, mind az anyára nézve. Vannak szerencsések, oké, nem mindenki (lesz) az.
2019. szept. 23. 11:49
 12/38 anonim ***** válasza:
18%
Ráadásul a 40-es nőkre mint MILF-ekre, szétkefélhető árucikkekre tekint a férfiak túlnyomó része. Meg aztán a 40-es szingli pasik többsége is elég nyomi, vagy valami pszichés zavarral küzd. Fel kell fogni, hogy ezek maradtak. Az elváltak többségével is van bőven gond, elég csak arra gondolni, hogy van gyerekük. Én azt mondom, 40 felett már csak a móló széléről integethetnek a nők és a férfiak könnyes szemmel a távolodó hajónak. Mármint aki gyereket és családot akar. Összeállni, szexelgetni fűvel-fával azt lehet, mert kb. erről szól az élet. Ennyivel ennyi.
2019. szept. 23. 13:57
 13/38 anonim ***** válasza:
92%

Nagymamám negyven felett szült két gyereket, másik nagyim is egyet, tesóm 41 évesen az elsőt, gyakorlatilag azonnal összejött a baba. Szerencsére az ötvenes években nem voltak ennyire gyöpösagyú gondolkodásúak az emberek mint most itt gyakorin.

Egy nő addig termékeny, ameddig a természet adja neki, nyilván nem véletlen.

Csak itt ezzel nyugtatgatja magát a sok nőgyűlölő faszi, akiknek életükben sem volt értékelhető közük akár egyetlen nővel sem, nemhogy párkapcsolat, aztán itt fel vannak háborodva, miközben magukon sem veszik észre, hogy öreg, szottyadt papikaformák lettek időközben, csak nem értik, ugyanmá' miért nem tudnak felszedni fiatal nőt családalapításhoz? Nahát miért nem?

Ne a negyvenéves gyermeket tervező nőben keressék a hibát hanem magukban.

2019. szept. 25. 12:09
 14/38 anonim ***** válasza:
51%

40 eves? Megis mit csinalt mostani? Szerintem azzal van baj a mai vilagba, hogy nem tudjak eldonteni ugy igazabol, hogy mit akarnak az emberek. Ha karrier kell, hat ok dolgozzon azon es eljen a munkajanak meg a szorakozasnak meg ilyenek. Aki meg csaladi eletet szeretne elni az torekedje erre idoben. A lenyeg, hogy feluton ne gondold meg magad, tarts ki a dontesed mellett(persze ha jol megfontoltad az adott dontest), mert sosem vezet jora a drasztikus valtas. Ha csaladod mellett dontesz ugy hirtelen hogy ez megsem neked valo, akkor az mindig fajdalmas veget hoz, de ha 40 evesen akarsz csaladot alapitani, az is fajni fog, mert rajosz, h nem fog menni.

Ezt kellene a fiataloknak tanitani, hogy ismerjek meg sajat elvarasaikat es azert kuzdjenek, ne pedig amit a divat diktal, mert sokan vakvaganyra jutnak es eletuk felutjan azon agyalnak, hogyan tudjak behozni a masik ut lemaradasait s ujrakezdeni mindent, mert nem biztos, hogy sikerul.

2019. szept. 25. 12:13
 15/38 anonim ***** válasza:
52%
*mostanig
2019. szept. 25. 12:14
 16/38 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem a baj az, hogy a lányok illetve a fiatal nők egy hamis "életpálya modellt" kaptak. Nyugodtan ráérsz a 30-as éveid közepén családot alapítani. Addig szórakozz, éld ki magad, építsd a karriered. Nem kell fiatalon elköteleződnöd, hiszen 30-40 évesen lesz igazán vonzó egy nő és valódi nagybetűs FÉRFIAK hada fog sorban állni, hogy őket válaszd.

Ezzel szemben azt látja, hogy ő odaért korban, azok a férfiak, akikről szó volt, már rég családot alapítottak mással, ráadásul a kevésbé vonzó 30-as férfiak is inkább a 20-as korosztályt részesítik előnyben. Nekik meg maradtak a 40-50 éves férfiak, esetleg szeretői szerep, vagy ha tényleg lejjebb adja az igényt, akkor egy olyan korabeli férfi, akihez bár nem vonzódik, de legalább biztos benne, hogy nem veri és jó családapa lesz.

2019. szept. 25. 12:46
 17/38 piroska és a farkas ***** válasza:
71%
Valakinek esetleg megfordult a fejében az a lehetőség, h az illető hölgY nem egy önző, karrierista liba, hanem " egyszerűen csak" nem talàlta ( még) meg a TÀRSÀT? És, h szíve szerint màr 10 éve anya lenne? És azzal mi a baj, h ha 60 éves a szülő, mikor a gyereke érettségizik? Tudom, hihetetlen, de a generàciós különbség nem feltétlenül szül feszültséget, a felek kölcsönösen tisztelhetjük egymàst és egymàsban azt, amit a màsiktól tanulhatnak. Igen, 40 fölötti 1. terhességnél valóban nagyobb kockàzatot mutatnak a statisztikàk, de vannak szűrővizsgàlatok. A 2-3 évvel sem értek egyet. Érett gondolkodàsú emberek szerintem maximum 1 év alatt el tudjâk dönteni, h a màsik- e az az ember, akire eddig vàrtak.
2019. szept. 25. 12:54
 18/38 anonim ***** válasza:
41%
#17: Természetesen megfordult, de szerinted miért gondolja azt egy nő, hogy ha fiatalon nem sikerült megtalálnia az igazit, akkor majd középkorúként sikeres lesz ugyanazokkal az elvárásokkal?
2019. szept. 25. 13:02
 19/38 anonim ***** válasza:
57%
Nehéz nekik, mert ilyen korlátolt, ostoba, húgyagyú kárörvendő emberek vannak mint az itt megnyilvánulók egy része. Ha viszont ezeket van szerencséje elkerülni, és egészséges, jól néz ki, és most engedheti meg magának, akkor semmi probléma. Nagymamám is szült 45 körül, igaz másodkat, de mivel papám beteg volt, sokáig húzódott, de ő kitartott mellette. Persze az itteni húgyagyú fujjogók az ilyen lehetőségeket kihagyják a "gondolkodásukból". Szerintem nincs nekik mondjuk.
2019. szept. 25. 13:18
 20/38 piroska és a farkas ***** válasza:
30%
Az elvàràsok bennem sem csökkentek. Sőt , a kor előrehaladtàval az ember méginkàbb ki meri mondani magànak, h mi az ami kompromisszum, és mi az ami már megalkuvàs. És nem megy bele, mert nem lehet megalkuvàs olyasvalakivel, akivel az ember megöregedni szeretne. Igen, jelen van az a szomorú tény, h a csalàdban gondolkodó 30-40 közötti férfiak jelentős része màr csalàdapa, ettől én is féltem, de hàla a Gondviselésnek végül egy huszonévesben megtalàltam a tàrsam, 32 évesen. :)
2019. szept. 25. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!