Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Deviànsnak szàmít ha megutáltam a férfiakat és már csak egyedül tervezek?
Szerintem sok ellenpélda van kapcsolatban, és szingliként is!
Én például egy normális nőt nem találok,de tutira tudom, hogy vannak, csak én nem találom...
F.
Mit értesz szexuális aberráció alatt?
Mert ha különböző fétiseket, akkor elég durva 2019-ben valakit a szexualitása miatt aberráltnak hívni.
Én pl. a nyílt és őszinte kommunikáció híve vagyok. És úgy vélem ha valami számomra nem kifejezetten taszító, akkor megteszem a párom boldogsága kedvéért. Ha taszító, akkor pedig kipuhatolom neki mennyire magas arra az igénye és ha csak kicsi és tud nélküle élni, akkor semmi gond, ha magas, akkor sajnos nem illünk össze. De ETTŐL NEM ABERRÁLT, csak nem illünk össze.
Nekem is megvan a saját szexuális fantáziám, de én eddig olyan nőkkel voltam együtt, akiknek semmi bajuk nem volt velem, maximum pár dologra azt mondták, hogy biztos hogy nem. Teljesen rendben van :)
És eleinte gáznak éreztem magam, aztán rájöttem ha nyíltan tudok beszélni és a párom is akivel épp együtt vagyok, akkor egészen meglepő és számomra is fura dolgokra van néha igényük a nőknek is. Nekem semmi bajom ezzel, csak van amit nem tudok nem elpoénkodni xd
Én téged sem tartalak deviánsnak. Felnőtt nő vagy, el tudod dönteni hogyan akarsz élni. Ha egyedül, akkor egyedül, senkit sem érdekel. Ha utálni akarod a férfiakat, ám legyen, ez sem érdekel, te fogsz éveken belül kiégni, nem én..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!