Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy régebben sok lánynak tetszettem, manapság viszont egynek sem?
Én 192 centi mellé voltam 72 kiló 18-20 évesen, mikor még bejöttem a csajoknak so-so. Most 83 vagyok, és semmi sem akar összejönni. Tavaly 90+ kilósan több sikerem volt. Szerintem az áll a háttérben, hogy teljesen össze vagyok törve lelkileg, és görcsösen szeretnék már egy tartós kapcsolatot, mert az utóbbi 3 évben pár hónap volt a max, és sosem éreztem biztonságban magam, mindig rezgett a léc. Ha létezne valami leszarom tabletta, én esküszöm szedném, és talán jönne a kapcsolat is magától. Most hiába lájkolnak a Tinderen egy nap alatt 50-en, amiből 15 match összejön, senki nem válaszol, vagy pár mondat után eltűnnek, törölnek. Pedig csak sima ismerkedős kérdéseket teszek fel. Nagyon elegem van már. Most az a terv, hogy folytatom a fogyást 72 kilóig, utána edzés lesz. Jövő nyárig átformálom magam, hátha több önbizalmam lesz, és talán addig megtanulom leszarni és lazán kezelni a csajozást.
28F
Se a centi, se a kiló se a fizetés nem ok.
Mindegyikre van millió ellenpélda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!