Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy régebben sok lánynak tetszettem, manapság viszont egynek sem?
Nekem is ez van.
A sejtésem, hogy azok a nők akik 20 felett szinglik jobban hajtanak a pénzre, amit viszont te nyilván nem tudsz megadni, mert ehhez fiatal vagy.
Azok akik régebben rádhajtottak, már kapcsolatban vannak, vagy őket is elkezdte érdekelni mennyire tehetős a kiszemelt.
Gyerekként teljesen más kell egy kapcsolathoz, mint felnőttként.
Amíg gyerekként elég jól kinézni és jó dumával rendelkezni, addig felnőttként már mutatni is kell valamit az életben.
Nem feltétlen anyagi javakat, de pl sokat elárul az emberről, hogy mit dolgozik. Gyerekként középiskolás vagy és annyi. Nincs mi alapján szűrni.
Kinézetre pedig...gyerekként lehet jól néztél ki a gyerekek között. Felnőttként pedig simán lehetsz átlagon aluli.
Lehet, csak más a kisugárzásod, mint régen volt. Lehet, hogy időközben az egyetemen vagy munkában (nem tudom :D) kiégtél vagy csak befásultál, elvesztetted az önbizalmad vagy a humorérzékedet stb. Ezért idegen nők nem ugyanúgy ítélnek meg első ránézésre, mint anno az idegen csajszik.
De ez csak egy ötlet.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!