Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak vagy nőknek nehezebb párt találni?
A nőknek csak választani kell a jelentkezők közül, a férfiaknak meg sok visszautasítást elviselni mire egy egy nő leáll velük beszélgetni.
Kiknek nehezebb?
Attól függ mik az igények, mik az elvárások.
1. Elég egy jó/szép külső és a beleső? Az anyagiak sokkal kevésbé számítanak.
2. Elég csak a külső + a pénz? és a belső sokkal kevésbé számít.
3. Elég csak az, hogy sok pénze van, jól keres és minden más lényegtelen?
4. Elég csak a külső és minden más harmadlagos?
Rokarc 14-es vagyok latom te sem értettél semmit... és teljesen másról beszélsz... senkisem lakik qurva negyedbe... és amit mondtál messzebb ál a valóságtól... mint amennyire be akarod magyarázni...
Nem a diplomát szóltam le mivel most végeztem az erettsegivel és megyek tovább tanulni tudom jól nem kis feladat (főleg nem 2 év alatt mert szakmával kezdtem és utána rögtön mentem érettségire) éppen ezért tudom jól hogy attól még hogy te tanulsz érettségit meg diplomát attól te még nem leszel érettebb hanem okosabb!!! Az érettség egy olyan dolog amihez tapasztalatok és az élet alapján jutsz hozza... de még sok egyébb dolog is kell hozzá... ahogy mondtam sokan szeretik tenni a felnőttet főleg a lányok... de közben a nagyja nem az...
ha ezt nem tudod észrevenni az a te hibád... nekem ezzel volt tapasztalatom... érdekes módon szinte csak nálam idősebb kapcsolataim voltak mivel úgymond a kicsit érettebb nőkkel értettem meg magam (férfi vagyok) sőt most is a barátnőm 22 mig én 20 vagyok... aranyos okos kedves vicces tud felnőttes lenni de még sokszor nagyon éretlen... (persze nekem is van egy eretlen oldalam... de sokszor ugy érzem mint ha egy 17-18 évessel járnék) az még + hogy a 24 éves barátnője sem különebb aki a meg felelő társaságba átalakul 15 évessé... és az érettségis osztalyombol is voltak 23 eves lányok akik kb 16-17 eves mentalitásban voltak amikor már igy nyíltabb osztály közösség alakult ki... de persze elmondhatom ezt az előző kapcsolataim ra is azt kiemelem hogy... volt olyan ismerosom aki azt mondta hogy sohasem jönne össze nála fiatalabb fiuval azt még is megtörtént.... 😓🧐 a nőksem azok az érett személyek... és nem a 10% hanem a nagyja...
És pont ez a legáltalánosabb hogy a nőket a sikeres egyének vonzzák (azaz pénzes férfiak...) ez ösztönös hogy mindig a legjobban teljesítő kereső embert válasszák!
És utoirat latom te csak igy próbálod le szólni az emberket mert neked van igazad... nem felszínes ismereteim vannak... nem a diplomával jutottam hozza már kb 5 éves korom óta érdekel a tudomány és folyamatosan nézem olvasom a dolgokat mivel szórakoztat...
De te csak ugy próbálod érvényesíteni a piti kis igazadat mit menő dolog...
most te igazából valami nagy feminista hajhász vagy... vagy pedig nő.. vagy mit tudom én... aki annyira próbálja be állítani a nőket szuper tökéletes érett előlényeknek de elárulom egyik oldal sem az az érett főleg nem az én generációm azaz akik 1990-től születtek... mert az élet egyre könnyebb nem születünk háborúba, gépekkel dolgozunk, lehetőségünk van jol fizető munkát szerezni tanulás álltal, a társadalmi és etiketti normák kezdenek vissza szorulni de még a nemi normák is... ezáltal az élet mind fizikailag mind szellemileg sokkal könyebb nyitottabb... mint ami anno volt...
Az a baj hogy mar előzőleg is meg cafoltalak...
De válaszolva a kérdésre felszinesebb kapcsolatra a nők sokkal nagyobb előnyben vannak azonban komoly kapcsolatra mindkét fél hátrányban van!
Nőknek nehezebb, mert a férfiaknak sokkal fontosabb a kinézet, mint a nőknek. Egy férfi ősz hajjal, kicsit idősebben is "sármos", de egy nő felé sokkal nagyobbak az elvárások. És a külsőn a legnehezebb változtatni.
Egy férfi sok mindennel tud kompenzálni: intelligencia, humor, pénz, státusz - de a nőknél ezek annyira nem érdeklik a férfiakat, még mindig a szépség a legfontosabb.
#25 és? nők meg idősebb férfiakkal.
Egyértelműen a nőknek könnyebb a mai világban a pártalálás, aki másképp gondolja vagy még a múlt században él, vagy egy barlangban távol a társadalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!