Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az gáz, ha 31 évesen anyám vágja a körmöm a jobb kezemen?
Nem tudok bal kézzel körmöt vágni.
Eddig ez nem zavart, mert 21 éves koromig anyám vágta, aztán a barátnőm. Viszont most megint szakítottunk egy ideje. Most komolynak tűnik a szakítás, mert ilyeneket vágott a fejemhez, hogy olyan "retardált" vagyok, hogy sosem lesz másik barátnőm.
Szóval most azért érdekelne, ti összejönnétek olyan férfival akinek le kéne néha vágnotok a körmét?
Nem hiszem, hogy ez akkora dolog..
Vagy ez most komoly?
Próbáltam, nem tudom megcsinálni.
Tényleg próbáltam. Ha sokáig próbálkozók csak annyit érek el vele, hogy elkezd remegni a bal kezem, meg egy idő után valami fura hányingeres rosszul létet érzek.
Én eddig azt hittem ez egy olyan hiányosság, amit tolerálni lehet. Mármint amíg a volt barátnőm a fejemhez nem vágta.
Eddig ő sem tűnt úgy, hogy zavarná, hogy 2hetente le kellett vágnia a körmöm az egyik kezemen.
ma 11:55
Így tényleg működik :O
De jót mosolyogtam ezen :D
És sikerült? Kezed megmaradt? :)
Örülök, hogy tudtam segíteni. 😀
11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!