Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az gáz, ha 31 évesen anyám vágja a körmöm a jobb kezemen?
Nem tudok bal kézzel körmöt vágni.
Eddig ez nem zavart, mert 21 éves koromig anyám vágta, aztán a barátnőm. Viszont most megint szakítottunk egy ideje. Most komolynak tűnik a szakítás, mert ilyeneket vágott a fejemhez, hogy olyan "retardált" vagyok, hogy sosem lesz másik barátnőm.
Szóval most azért érdekelne, ti összejönnétek olyan férfival akinek le kéne néha vágnotok a körmét?
Nem hiszem, hogy ez akkora dolog..
Vagy ez most komoly?
ma 23:07
De ha ollót nem tudok használni, akkor reszelőt hogy tudnék?
De ez tényleg ennyire durva kérés lenne? Vagy most húzzátok az agyam?
Nem húzzuk az agyad.
És most mi lesz? Hazamesz anyucihoz? Vagy az első randin megkered a lányt?
Még nem is hallottam ilyenrol, hogy valaki nem tud körmös vágni. Tanul meg!
Fogod a bal kezedbe a reszelőt, vagy nem is kell fogd, fixen tartod az asztalon a jobb körmeidet meg taszigálod elő-hátra rajta, ennyi, gyakoroljad mert tényleg gáz, hogy édesanyád vágja ennyi idősen, lehet kapni papírból készült körömreszelőt, azzal nem tudod megsebesíteni magad.
(Én ilyent még nem hallottam, a helyedben nem nagyon reklámoznám, persze nem világvége, de igazán nem anyukád vagy a barátnőd dolga levágni a körmeidet, az egészen más ha azért nem tudod, mert le van bénulva a kezed, akkor semmi gond, akkor ok, de ha nem akkor én a helyedben sürgősen megtanulnék bár reszelni)
Emlékszel arra a filmre, aminek az a címe, hogy 127 óra? Ami mellesleg megtörtént események alapján készült...a hegymászó srác keze beszorult a sziklák közé, és mivel nem jött segítség, egy életlen bicskával vágta le a saját kezét, hogy életbe maradjon, mielőtt elvérzik/éhen, szomjan hal...
Most ezek után valahogy röhögnöm kell azon, hogy 31 éves létedre csak az egyik kezeden lévő körmöket tudod levágni, mert a másik kezed ügyetlen a körömvágáshoz.
Sorry, de igen, gáz.
Pedig egyszerű. Valójában akkor is a jobb kezeddel dolgozol, azt forgatod. Az olló csak beáll egy helyre, és nyisszantasz.
De mindegy is.. anyuci szoknyája mögül hiába próbálsz ismerkedni, azt meg se hallják 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!