Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, az gáz, ha 31 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az gáz, ha 31 évesen anyám vágja a körmöm a jobb kezemen?

Figyelt kérdés

Nem tudok bal kézzel körmöt vágni.

Eddig ez nem zavart, mert 21 éves koromig anyám vágta, aztán a barátnőm. Viszont most megint szakítottunk egy ideje. Most komolynak tűnik a szakítás, mert ilyeneket vágott a fejemhez, hogy olyan "retardált" vagyok, hogy sosem lesz másik barátnőm.

Szóval most azért érdekelne, ti összejönnétek olyan férfival akinek le kéne néha vágnotok a körmét?

Nem hiszem, hogy ez akkora dolog..

Vagy ez most komoly?

2019. szept. 16. 22:58
1 2 3
 11/28 Savlekotő ***** válasza:
100%
Menj pedikűröshöz ha nincs rá pénz az is ciki,nekem anyám utoljára 10 évesen vágta a hajam,mikor a fülembe nyisszantott..
2019. szept. 16. 23:58
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ollóval én se tudok szépen körmöt vàgni.

Én körömcsipeszt és reszelőt hasznàlok.

A körömcsipesz sok-sokal egyszerübb mint az olló szerintem.

[link]

2019. szept. 17. 00:02
 13/28 anonim ***** válasza:
4%

Hát, ezek szerint gáz. 😀

Pedig én is le szoktam vágni párom körmét mikor éppen van kedvem hozzá vagy megkér rá.

2019. szept. 17. 00:29
 14/28 anonim ***** válasza:
Nagyon gaz! Jobb esetben ezt nem talalod senkinek ,ugy meg lehet baratnod aki megszeret annyira h nem menekul el
2019. szept. 17. 01:01
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

31 évesen igényed sincs arra, hogy egy ilyen alap dolgot megtanulj?

És ha anyukáddal történik valami méteres körmös lesz?

Ez kiábrándító. Nőben is az lenne. A 7 éves fiam jön ilyenekkel, hogy nem tudom...

2019. szept. 17. 02:11
 16/28 anonim ***** válasza:
körmös=körmöd
2019. szept. 17. 02:12
 17/28 A kérdező kommentje:

Hát ez elég lehangoló :(

Azt hittem ez nem egy olyan nagy dolog.

2hetente kb 5 perc.

De akkor ez komoly, igaza volt a barátnömnek, emiatt soha nem lesz senkim már ? :(

2019. szept. 17. 07:14
 18/28 anonim ***** válasza:
Emiatt nem fog kirúgni senki, csak nagyon gáz, próbáld ki a reszelőt.
2019. szept. 17. 07:33
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Maga a körömvágás nem egy nagy cucc, a gond ott kezdődik, hogy FELNŐTT létedre ezt az egyszerű dolgot nem bírtad megtanulni. Öngondoskodás alap.

Ha mondjuk nem tudnád mozgatni a kezed rendesen, oké lenne.

Nem azt mondom, hogy emiatt nem lesz senkid, de onnantól, hogy kiderülne, veszítenél a vonzerődből. Felnőttet akarok magam mellé, nem egy gyereket.

Ez tanulható dolog, csak gyakorolni kell.

Anyukád megtaníthatott volna. Sőt el kellett volna várnia, hogy megtanuld.

2019. szept. 17. 07:49
 20/28 anonim ***** válasza:

Kérdező még te is úgy gondolod, hogy nem nagy dolog, akkor miért nem tanulod meg?

Az élet csupa ilyen apró dologból áll.

Van egy kollégám, 50 körüli férfi. Egy csomó dolgot az anyja csinál meg helyette. És nem érti, miért nem kell a nőknek, amikor semmi férfias nincs emiatt benne.

2019. szept. 17. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!